Diyorum Ya ; Sen Farklısın !..

Eski 06-30-2009   #1
sudenaz

Diyorum Ya ; Sen Farklısın !..

Yoruldum hayattan
İmkansızlıklar içinde kayboldum yokluğunda…
Özledim seni! Uçurum kenarında gibi

Atlasam mı diye düşünüyorum kimi zaman Uçurumdan aşağı bakıyor hayat
Rüya gibi Düş gibi
Bekle beni geliyorum Koşuyorum sana Ağlıyorum uğrunda…

Hayat depar atıyor bana Yetişemiyorum hızına Koşuyorum Koşuyorum Ağlıyorum uğrunda…

Yoksun yanımda Gözlerimden akan yaşlar deliyor yüreğimi
Yağmur altında dolanıyorum kimi zamanIslanmaksızın…

Hayat bana yalanını söyledi Aldattı beni Vurdu derinden Kırdı kalbimi

Yazmak, söylemekten ne kadar da kolay değil mi? Ama dile getirmek gibisi de yok Hep istedim sana dile getirmeyi ama İşte böyle boğulmak yoruyor beni Hayatımda hiçbir zaman yorulmadım kendimi ifade ederken, ama diyorum ya; sen farklısın Sözcüklere sığdıramazsın ya bazen yaşadığın anları; her karşıma çıkışın, duruşun, bakışın, gülüşün, susuşun, konuşuşun, kısacası, yanımdayken ya da değil, yaptığını hissettiğim herşey düğümlüyor sensizliğimi dilimde

Diyorum ya; SEN FARKLISIN!

Sen; benim yalnızlığımsın Unutamadığım ilk yanımsın Kalbime hapsettiğim son yanım

Sensiz olmuyordu HayırOlmuyordu! Belkide sana söylediğim en büyük yalan buydu Söylediğim tek yalan!!

Diyorum ya; SEN FARKLISIN!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com