![]() |
İnsan Hayatını Satın Alamazsınız |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() İnsan Hayatını Satın AlamazsınızPolisi gördüğünde yavaşlamadan önce takometreye baktı ![]() ![]() Arabasını sağa çekti ![]() araba geçer" diye duşünüyordu ![]() Polis elinde kalın bir not defteri ile arabadan indi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Merhaba ![]() - Merhaba ![]() Polis hiç gülümsemiyordu ![]() - Karımı ve çocuklarımı görmek için eve giderken yakaladın beni ![]() - Evet öyle ![]() Memur umursamaz görünüyordu ![]() - Son günlerde eve hep çok geç gittim ![]() ![]() ![]() - Evet ne demek istediğini anlıyorum ![]() ![]() "Eyvah! Bu taktik fazla işe yaramayacak gibi ![]() ![]() - Beni kaç ile giderken yakaladın? - Yüzyirmi ![]() - Ah dostum, bekle bir dakika lütfen ![]() ![]() ![]() - Lütfen arabana gir, diye üsteledi polis memuru ![]() Canı sıkkın bir şekilde arabasına girdi, kapıyı çarparak kapattı ![]() ![]() ![]() ![]() "Ceza değil bu" diye kendi kendine söylendi ![]() ![]() "Sevgili Dostum, benim bir kızım vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir süre yerinden kıpırdayamadı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : İnsan Hayatını Satın Alamazsınız |
![]() |
![]() |
#2 |
TiFus
|
![]() Cevap : İnsan Hayatını Satın AlamazsınızEllerine Sağlık |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |