Tüyleriniz Diken Diken Olacak ! ( Yıl 1998 ... ) |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Tüyleriniz Diken Diken Olacak ! ( Yıl 1998 ... )Tarih 7 Mart 1998 Yer Almanya ZDF Televizyonu bir yarışma programı Yarışmacı MİCHAEL SAUSER 188 Ülkenin Marşlarını ezbere,notaları ile Bildiğini iddia ediyor Jüri , Michael'in marşlarını okuması için 5 ülke seçiyor; ÇİN,MISIR,TAYLAND,BOSNA HERSEK,TÜRKİYE Michael ilk 4 ulkenin marslarını okuyor 4 Ülkenin marşlarının okunması jüri tarafından yeterli bulunuyor ve yarışma tamamlanıyorYarışmacı MİCHAEL itiraz ediyor,mademki Türkiye’nin de bayrağını seçtiniz O halde TÜRK Milli Marşını da okumak istiyorum diyor ve sözlerine devam ediyor ![]() ![]() TÜRK milli marşı ayakta dinlenir![]() ![]() Lütfen Ayağa Kalkınız !![]() ![]() Bir de Bu Rezilliklere Bakınız !:
![]() ![]() ![]() YouTube - Rezillik İstiklal Marşı! YouTube - İstiklal Marşı Rezaleti-2 |
|
|
|
#2 |
|
mate
|
tek kelimeyle mükemmel paylaşım olmuş bravo adama harika bir gurur Rezilliğe diyebilecek hiçbirşeyim yok sadece utanıyorlar mıdır acaba diye düşünüyorum |
|
|
|
#6 |
|
Gözyaşı
|
göremedim ama okuyunca harbiden tüylerim diken diken oldu eline sağlık kaplan
|
#7 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
KAPLAN rar şifresini yollayabilir misin acaba? Bu arada çok kaliteli paylaşım olmuş, teşekkürler paylaşım için ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 | |
|
[KAPLAN]
|
Alıntı:
forumsinsi com " veya " kaplanforumsinsi com " ikisinden biri olmalı![]() ![]()
|
|
|
|
|
#9 |
|
punisher
|
şu hepimiz birer ermeniyiz diyen Türk ermenilere bunu seyrettirmek lazım
|
|
#15 |
|
pesimistt
|
tebrşkler kaplan çok güsel bi çalışma olmuş insanın tüyleri diken diken oluyor bunu ayrıca aileme de dinlettm onlarda çok beğnediler gerçekten çok tşk ederm çok güsel olmuş![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|