![]() |
Düşler Kurdum Gördün Mü ? |
![]() |
![]() |
#1 |
yagmur34
|
![]() Düşler Kurdum Gördün Mü ?Düşler Kurdum Gördün mü ? Gözlerim seni aradı karanlık gecede ![]() ![]() ![]() Sessiz sedasız ![]() ![]() ![]() Hani gelmeyeceksin ya, Belki hayalin beni yalnız bırakmaz diye! Seni aradı gözlerim, Sessiz sedasız bir gecede! Sen'li geçen günlerin anısına, Tek tek mum diktim yüreğimin her köşesine ![]() Onlar eridi ![]() ![]() ![]() Ben eridim ![]() ![]() ![]() Onlar söndü ![]() ![]() ![]() Ben soldum ![]() ![]() ![]() Ama sen gelmedin!!! Gelmeyecektin ![]() ![]() ![]() Biliyordum ![]() ![]() ![]() Ben sadece düşler kuruyordum! Seninle yazdığım her hayat senaryosunun sonu mutlu bitiyordu ![]() ![]() ![]() Masallardaki gibi ![]() ![]() ![]() Bir öpücük yetiyordu bulutlara değmeye ![]() ![]() ![]() Oysa gerçekte öyle miydi? Hiçte değildi! Senin beni hayatından muaf bıraktığını anladığımdan beri; Kurduğum düşlerde, Yazdığım senaryolarda, Büyüsünü kaybetti ![]() ![]() ![]() Beni senden ettiğin gibi, Onlarıda büyüsünden ettin ![]() ![]() ![]() Peki onlardan ne istedin? Omuzlarımda taşıdığım seninle olan hayallerim Sana ağır mı geldi? Ezildin mi altında kendi büyüklüğünün? Hiç olamayacağın kadar masumsun ya benim düş ülkemde ![]() ![]() ![]() Korkuyosun değil mi bunu kabullenmeye? Cesaretin yok senin böyle sevgilere ![]() ![]() ![]() Nerede bıraktın o yüreğini? Hayatı hep korkusuzca yaşarken sen, Neden korkuyorsun bana gelmeye? Sevsen, seveceksin işte, Sevmeyişinin bu inadı ne? Gözlerim seni aradı işte yine, Sessiz sedasız İzmir gecelerimde ![]() ![]() ![]() Hani sen yine gelmeyeceksin ya, Ama ben aldım yine seni düşler ülkeme! Bir mum daha yaktım ![]() ![]() ![]() Bir kez daha yandım ![]() ![]() ![]() Bir kez daha o mumla birlikte, Eridim ![]() ![]() ![]() Bittim ![]() ![]() ![]() Söndüm ![]() ![]() ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|