![]() |
Dinimize Göre Kızlar Okumaz! |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Dinimize Göre Kızlar Okumaz!"Haydi Kızlar okula" Kampanyasında karşılaştığım bir veli bana bu cümleleri sarfetti ![]() "Dinimize göre kızlar okumaz" dedi yorum sizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!O veliyi bana gönder bi güzel okuyuvereyim kendisi okumamış cahilin biridir kesin o kişi sopayı hakediyor yani bi güzel dövmek lazım
![]() |
![]() |
#4 |
me_mo5525
|
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!insan mantıklı düşününce bağnaz aptal bir anlayış olduğunu hemen anlıyor zaten ![]() bizim dinimiz gibi toplum hayatını en iyi en mantıklı bir biçimde düzenleyen bir dinin böyle bir anlayış içinde olabileceğini düşünmek bir aptallıktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!zaten bu düşünceler yüzünden insanlarda din düşmanlığı oluştu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!"Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" Hz ![]() "İlim Çin'de olsa gidip alınız" Hz ![]() İlmi yalnız erkeklere öğretin demiyor dinimiz herkese hitap ediliyor
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!Peygamberimiz "sallallahü aleyhi ve sellem", (İlm, Çinde de olsa alınız!) buyurdu ![]() ![]() ![]() İslâm dîninde kadın, kocasının izni olmadan nâfile hacca gidemez ![]() ![]() ![]() Başka bir şey demeye gerek varmı sizce ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!belkide yanlış bir anlaşılım vardır ![]() ![]() okutmamak değilde ortam nedeniyle denmiştir belki ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
1907merve
|
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
perinaz
|
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!bence bu fikri kim demişse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!Öncelikle bugüne kadar her hangi bir yazımda dini hafife almak gibi bir basitlik göstermedim ve göstermem de ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
1907merve
|
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!Ben sadece size hitaben demedim zaten yanlış anlamayın ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!En basit vereceğim örnek muayene olurken bile bayan doktor istiyoruz değil mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
1907merve
|
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!Evet tabi isteriz ama Rabbimiz bizim için bu konuda günahı-haramı kaldırmış sizin de biliyor olmanız lazım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Dinimize Göre Kızlar Okumaz!Eğer bayan doktor seçme olasılığı varsa erkek doktora ne diye muayene olalım ki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|