|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çalısmam, çok, girdidestek, mutlu, olacağım, verirseniz, yarısmaya |
![]() |
Bir Çalısmam Yarısmaya Girdi.Destek Verirseniz Çok Mutlu Olacağım. |
![]() |
![]() |
#1 |
kezban
|
![]() Bir Çalısmam Yarısmaya Girdi.Destek Verirseniz Çok Mutlu Olacağım.arkadaslar aşağıda paylastıgım çalısmam yarısmaya girdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GEÇMİŞ YANSIYOR GÖZLERİMİZE Biz 600 yıl dünyanın imparatorluğunu yapmış bir milletin torunlarıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce kişisel benliğimizi çaldılar bizden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünüyorum da eğer bilim ışığımızı söndürmeseydik,küstürmeseydik kendimize,oynanan bütün oyunları apaçık görebilirdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilimle ve irfanla kazandıklarını cahiliyet körlüğü altında kaybeden dedelerimizde bunu söylüyor bize ![]() ![]() ![]() yazar rumuzu : meçhul kız ___ Attilâ İlhan Liseli Gençler Kompozisyon Yarışması _ 2009 ___: 3 ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Çalısmam Yarısmaya Girdi.Destek Verirseniz Çok Mutlu Olacağım. |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bir Çalısmam Yarısmaya Girdi.Destek Verirseniz Çok Mutlu Olacağım.oyum geçerli olmuştur inşaallh ![]() 2 ![]() inşaAllah başarılı olursun sevgili kezban ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : Bir Çalısmam Yarısmaya Girdi.Destek Verirseniz Çok Mutlu Olacağım.saol bbk,ama bir sürü işim vardı halk oylamasıyla hiç ilgilenemedim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bir Çalısmam Yarısmaya Girdi.Destek Verirseniz Çok Mutlu Olacağım.YARIŞMA SONUÇLANDI…DERECELER AÇIKLANDI… ![]() ![]() Birincilik ![]() ![]() İkincilik ![]() ![]() Üçüncülük ![]() ![]() Mansiyonlar ![]() ![]() Furkan Lüleci / Manisa Alaşehir Lisesi / 11 sınıf / yakamoz23 - dogmatizm’den sıyrılış Melisa Artan / Aydın Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi / 11 sınıf / kupa kızı - bilim ateşi Selimcan Yırtımcı / Bursa Ali Sönmez Fen Lisesi / 12 sınıf / pisar - çözüm bilimdedir Cemre Ağaoğlu / Ankara Özel Arı Fen Lisesi / 10 sınıf / arı - hayata yön veren bilim ve ulu önderimiz Sanırım geç kaldık !!! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|