![]() |
Korsan Alt Yazılar |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Korsan Alt Yazılar1 ![]() ![]() bir yerinde, melekler dansöz kiyafetiyle göbek atarken fonda da ezan okunuyor ![]() ediyorum ![]() 2 ![]() ![]() sahnesine korsan çevirmen aynen söyle yazmis: 'Bu filmde anlatilanlarin hepsi yalan ![]() ![]() Atalarimiz bunlari her zaman yenmistir ![]() 3 ![]() ![]() sahnede Neo mimara kim oldugunu sorar ya ![]() olarak, 'Matrix'i yapan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() göre çevirmis ![]() askerlerine yaptigi bir konusma vardir ![]() Capulculardan korkmayin ![]() ![]() ![]() koçlarim, göreyim sizi!' 5 ![]() ![]() çevirmen alt yazi olarak, 'Valla burda ne söyledigini ben de anlamadim ![]() diyo lan bu?!' diye yazmis ![]() 6 ![]() ![]() 'My God!' diyor ![]() aynen söyle: 'Aman Allahim! (C ![]() 7 ![]() ![]() ![]() deneyimini gerçeklestirecek ![]() ![]() binada ![]() ![]() tamam ![]() 8 ![]() ![]() karakter, gittigi gezegende aslinda ölmüs olan karisiyla karsilasiyor ![]() Onun gerçek olmadigini bildigi için de bir kapsüle koyup uzaya yolluyor ![]() Bu sahnede su altyazi varmis: 'Her erkegin rüyasi!' 9 ![]() ![]() ile Alman bir sniper'in hesaplasmasini anlatiyor ![]() kahramanligina dair bir film ![]() sonunda Türk çevirmenin söyle bir yorumu varmis: 'Ruslar gerçekten bu kadar cesur ve kahraman olsaydi, üstün silah güçlerine ragmen Çeçen kardeslerimize yenilmezlerdi!' |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
asyaland
|
![]() hahahaha cok güldümmmm saol puslu paylasım için cok güzeller bende yaaa bismillaha bayıldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|