![]() |
♥♥♥ Sadece İkimiz İçin ♥♥♥ |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() ♥♥♥ Sadece İkimiz İçin ♥♥♥![]() Ve biz yagıyorduk geceye durmaksızın… ellerımı açıyorum sana…hadi damla avuçlarıma Hayattı yağmur damLası ![]() ![]() Yaşamaktı yağmur damLası ![]() ![]() Özlemekti ve Seni hiSsetmekti yağmur damLası ![]() ![]() Yağmur tutkuydu,Yağmur ÖzeLdi,Yağmur an dı Yağmur sen din ![]() ![]() Yağmur ben dim ![]() ![]() Yağmur sen ve ben dik ![]() ![]() ![]() Kısacası yağmur ve biz dik ![]() ![]() ![]() hiç dinmesin die yağmur dua ederdik sımsıkı sarılırdık bi yağmur damlasında ![]() ![]() ![]() ![]() hissederdik kalp atışlarımızı ![]() ![]() ![]() ve ben elimi kalbine koyardım usulca ![]() ![]() ![]() ardından sessiz bi yağmur alırdı beni sana ![]() ![]() ![]() ![]() hissettirmeden oksardım saçlarını dokunurdum yüreğinin en el değmemış yerlerıne yıldızlar sahit olurdu bize ![]() ![]() ![]() belkide yagan sadece biz diildik gökyüzünde ![]() ![]() ![]() hayallerimizde yagardı bizim üstümüze ![]() ![]() ![]() ve yine sadece ikimize kurulu düşler ![]() ![]() ![]() karanlık olmucaktık biz ![]() ![]() ![]() ısığın,ısığım olucaktı ve yıne bız olucaktık çakarsa şimşek üstümüze ![]() ![]() ![]() sen sarıcaktın beni korkusuzca ![]() ![]() ![]() korkmicaktım korkutamicaktı hiç bişey bizi bedenim bedeninde güvendeydi ![]() ![]() ![]() sen varken ne fırtına nede rüzgar korkuydu bana ![]() ![]() ![]() sen vardın yaa yağıyordun yaa avuçlarıma sarıyordun ya beni sıkıca ![]() ![]() ![]() ellerim ellerindeydi ya hep ![]() ![]() belkide bu yeterdi bana ![]() ![]() sen ve YAĞMUR vardı ya hayatımda BİZ vardık ya en en güzeli buydu belkıde… ![]() hadi simdi sole onlara hiç gitmicem de ![]() ![]() ![]() bırakmıcam ellerini de o benım yağmurum ben onun damlasıyım de ![]() ![]() ![]() hep benim avuçlarıma yağcaksın ole deilmi ![]() ![]() ![]() yarınları dusunmıcem hıc anım olucaksın,tum anlarımı guzelliklerımı seninle yasıycam okadar güvenicemki sana yarını kuşkusuz yasatıcaksın bana ![]() ![]() ![]() Ve Sevdiğni solemek için yetmicek bazı cümleler ![]() ![]() ![]() belkıde susucaksın ![]() ![]() sadece bakıslarımda gozlerımın içinden anlıcaksın aynı benm yaptıgım gibi işte ![]() ![]() ![]() cümlelerim yetmicek anlatırken seni sevgimi ![]() ![]() ![]() Sen ve ben oldumu SesSiz kalıcak bütün cümleler ![]() ![]() ![]() Ve şimdi olduğu gıbı Tmm artık şşşt! Sessiz oL birTanem ![]() ![]() ![]() Sadece ikimiz için ![]() ![]() ![]() ALINTI
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|