Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
|
|
#2791 |
|
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..36 Saattir Son Mesaj Bende Siz Uyuyorsunuz Herhalde =)) |
|
|
|
#2792 |
|
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Biraz Sonra 50saat Olucak 50 Saattir Son Mesaj Bende Helal Olsun Be Bana |
|
|
|
#2793 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..baya ihmal ettik tabii iş hayatı yoruyo insanıı :D
|
|
#2794 |
|
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Olsun Rekor Benim 50 Saat Kim Son Mesaj Taşıyabilmişki Vaybee İşte TiFus |
|
|
|
#2795 |
|
JOKER
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..kral gidince ortalık üyelere kalıyo tabi :D |
|
|
|
#2796 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Kendini Kral zannedenlere kalmasından daha iyi değil midir? ![]() Alırım son mesajı
|
|
#2797 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ben sona yaklaşmasını bekliyordum yazmak için:) |
|
|
|
#2798 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Acaba sonu gelecek mi?
|
|
|
|
#2799 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..fazla ümitlenme bence ![]() Sevgili kaplan sesimiz ulaşıyorsa ben son mesajı yazınca konuyu kilitleseniz
|
|
|
|
#2800 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() Niye siz yazınca kilitlenecekmiş?İtirazım var bu konu kiliylenemezz! Üye torpiline hayır![]() Bence sizde ümitlenmeyin ![]() |
|
|
|
#2801 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Farketmez sizdeyken kitlesin yeterki kilitlensin
|
|
|
|
#2802 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Oy birliğiyle karar verilmiştir Mesaj bende kilitlensin Yönetici arkadaşlarımız bi zahmet
|
|
|
|
#2803 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. yönetici uyuyormuuuuu
|
|
|
|
#2804 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bence kilitlenirse eğer yönetici arkadaş kendinde kilitler Ben olsam öyle yapardım da
|
|
|
|
#2805 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ben olsam acı çeksinler diye kilitlemezdim
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|