Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın? |
|
|
#106 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?düşmanım çok:) önceden dediğim gibi bayrak töreni istiklal marşı derken iş başı yapamaz
|
|
|
|
#107 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Fena mı olur istiklal marşı falan Üstadıda anmış olurduk her sabah![]() Düşmanları çokmuş Böyle birini işe alamayız ki
|
|
#108 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın? Hep güldürdüğüz için diğer elemanlar çalışmaz Mümkün değil firmamız ciddi bir müessesedir
|
|
|
|
#109 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?İşe bakın ki bizde ciddi insanlarla çalışamayız (:Üzgünüm
|
|
|
|
#110 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın? çok ciddi değiliz şaka yapsakta gülmeden![]() anlayışsız bir eleman sanırım işe almamak daha uygun
|
|
|
|
#111 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Gayet anlayışlı biriyimdir Harbi bahanem yok Canım istemiyor almıyorum işte elemana ihtiyacımız yok![]()
|
|
|
|
#112 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?![]() |
|
|
|
#113 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Fiyatta anlaşırsak neden olmasın
|
|
|
|
#114 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Bomba derken yanlış anlaşılmasın canlı bomba parayı harcıyacak vaktiniz olmayabilir |
|
|
|
#115 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Aslında doğru anlamıştım İşe alacağınız kişinin ölü olması sizin için daha iyi tabi![]() Ama olsun benim kefenin cebi var Töbe töbe:D Ben kabul ediyorum yine de fiyatta anlaşırsak
|
|
|
|
#116 | |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Alıntı:
Tövbe yarabbim:) tamam işe alıyorum son mesajı ele geçirmenin sinsi bir yolu ![]() ![]() para sorun değil önce bir performansınızı görelim yeter ki
|
|
|
|
|
#117 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Son mesajı ele geçirmek mi Acaba biraz düşünsem mi diyorum çok acele karar verdim aileye danışmak falanda gerek şimdi
|
|
|
|
#118 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın? sözleşmeyi imzaladık artık ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#119 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?![]() Hayır ben hiç birşey imzalamadım Bakın vicdan azabı çekersiniz sonra yol yakınken dönmek lazım
|
|
|
|
#120 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?işte budur işe almamak için harika plan ![]() eleman kendi işi istemiyor yoksa biz eleman alacağız
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|