|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adamın, aşkı, duygulanacaksınız, itirafı, okumalı, yaşayanlar, yaşlı |
![]() |
Yaşlı Adamın İtirafı (Duygulanacaksınız Aşkı Yaşayanlar Okumalı ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Yaşlı Adamın İtirafı (Duygulanacaksınız Aşkı Yaşayanlar Okumalı )Yaşlı adam eşinin tabutunun arkasından yürüyordu ![]() ![]() ![]() Yürümüyor da kendini sürüklüyor gibiydi: Birlik-'te yaşadıkları yılların tüm zorluklarını yüklenmiş kadar yorgundu ![]() ![]() ![]() Bir yandan da dudakları kımıldıyor, sadece kendisinin duyabileceği kadar alçak bir sesle aşkını itiraf ediyordu: "Seni çok seviyorum, bebeğim ![]() ![]() ![]() Yaşlı kadının tabutunu musallaya uzattılar ![]() ![]() ![]() Tam önünde durdu ![]() ![]() ![]() Cemaat iki yanma ve arkasına dizildi ![]() "Seni seviyorum güzeller güzeli ![]() İmam, cemaatten haklarını helâl etmelerini isteyince öyle bir içtenlikle helâl etti ki, duyanlar, yaşlı adamın yüreği koptu sandılar ![]() Oysa karısını sevdiğini bile bilmiyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi tabutunun içinde musallada yatan karısı çoğunlukla gülümser, kızgınlığının geçmesini beklerdi ![]() îmam ölümden söz ediyordu ![]() ![]() ![]() Ağır ağır uzanıp tabuta dokundu: "Seni seviyorum canımın içi! ![]() ![]() ![]() Dile kolay, tam elli yılı birlikte yaşamışlardı ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşlarıyla perdelenmiş gözlerle tabuta baktı: "Seni deliler gibi sevdim can yoldaşım, son anıma kadar da seveceğim ![]() Namaz ve dua bitince birkaç delikanlıyla birlikte taburu omuzladı ![]() ![]() ![]() Zaten zor yürüyordu, ama karısını taşımak istiyordu ![]() "Taşıyacağım, çünkü seni çok seviyorum karıcığım ![]() Mezarlığa geldiler ![]() Yaşlı adam hep aşkını haykıran cümleler kuruyor, dudakları fısıldamaktan yorulunca, ya da birileri tarafından duyulma ihtimali belirince, beyniyle konuşuyordu: "Her gün tazelenen bir aşkla sana bağlıyım/' Kendisini kimsenin duymasını istemiyordu ![]() ![]() ![]() "Kılıbık" derler diye, adı "light erkek"e çıkar diye korkuyordu hâlâ ![]() Ne de olsa tüm mahalle onu "kazak erkek" olarak bellemişti ![]() ![]() ![]() Yüreği yarılacakhysa yanlsındı ![]() ![]() ![]() O da toprak attı karış inin üzerine: Her küreğe aşkını döktü, dua gibi karısının ruhuna gönderdi ![]() ![]() Cemaat dağılmaya başladığında o diz çöktü ![]() "Seni çok seviyorum, yürek seferim ![]() Büyük oğlu ile ortanca kızı yanına geldiler ![]() "Tamam babacığım" dedi koltuklayıp ayağa kaldırmaya çalışırken, "onu çok sevdiğini biliyoruz, ama artık eve dönme vakti ![]() Yaşlı adam ellerini yüzüne kapayıp hıçkırıklarını tutmaya çalışırken: "Onu çok, seviyorum" dedi, "ama bunu kendisine hiçbir zaman itiraf edemedim
![]() |
Cevap : Yaşlı Adamın İtirafı (Duygulanacaksınız Aşkı Yaşayanlar Okumalı ) |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Yaşlı Adamın İtirafı (Duygulanacaksınız Aşkı Yaşayanlar Okumalı )"ama bunu kendisine hiçbir zaman itiraf edemedim Hayattayken o güzel sözleri duymadıktan sonra mezarda haykırsa ne fayda!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yaşlı Adamın İtirafı (Duygulanacaksınız Aşkı Yaşayanlar Okumalı )Söylemekte geç kalmış ne yazıkki siz siz olun bu hikayeden ders çıkarın yorumunuz için teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Yaşlı Adamın İtirafı (Duygulanacaksınız Aşkı Yaşayanlar Okumalı )![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yaşlı Adamın İtirafı (Duygulanacaksınız Aşkı Yaşayanlar Okumalı )Bazen aşk dilsiz oluyor gözleriyle inşallah anlatmıştır ama doğru olan bir insanın bir insana sevgisini anlatması daha güzel yorumunuz için teşekkürler şengül hanım |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|