![]() |
SEN'İM!! |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() SEN'İM!!![]() " Sevmek" dedim, "Yoluna ölmek" dedi ![]() "Yol" dedim, "Alip basini gitmek" dedi ![]() "Gitmek" dedim, Bir "Ahh" çekip, "Dostlardan ayrılmak" dedi ![]() "Dost" dedim ![]() ![]() ![]() "Yüreğime nasıl koysam bilemediğim" dedi ![]() ”Yürek" dedim, "Dünyaları içine sığdıramadığım" dedi ![]() "Dünya" dedim, "Hayatın bir yüzü" dedi ![]() "Yüz" dedim ![]() "Ardında ne gizli bilemediğim" dedi ![]() "Giz" dedim "Hep çözmeye calıştığım" dedi "Calışmak" dedim, "Hep bitmeyecek öykü" dedi ![]() "Öykü" dedim, "Binlercesini içimde gizliyorum" dedi ![]() "Gizlemek" dedim, "İşte, her şeyin bitmesi" dedi ![]() "Şey" dedim, "Sevda" dedi ![]() "Sevda" dedim, "Peşinden koştuğum" dedi ![]() 'Koşmak" dedim, "Hayat bir maraton" dedi ![]() "Hayat" dedim, "Öyle kısa ki" dedi ![]() "Niye kısa ki" dedim, "Yaşanacak çok şey var, zaman yok" dedi ![]() "Yaşanması gereken ne var" dedim, "Aşk" dedi ![]() "Bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk" dedi ![]() "Önce ona varsan olmaz mı" diye sordum, "Keşke olsa" dedi,"Ama önce yoğrulmak gerek" ![]() "Acı çekmek mi?" dedim, "Evet, aşk acısında boğulmak" dedi ![]() "Yok olunca" dedim, "İşte gercek aşkı da o zaman yasamaya başlarsın" dedi ![]() "Gerçek aşk" dedim, "Büyük o" dedi ![]() Durdum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Neden sustun" diye sordu, "Yüreğim titredi sanki" dedim ![]() "Neden" diye sordu, "Bilmiyorum" dedim, "Büyük O!" ![]() "Evet" dedi, "Büyük O!" ![]() "Nerede?" diye sordum ![]() "Her yerde" dedi ![]() "Nasıl?" diye sordum, "Yüreğini aç" dedi ![]() "Yüreğimi açmak?" dedim "Bir tebessümle bak her şeye" dedi ![]() "Tebessüm" dedim, "Her kapının anahtarı" dedi ![]() "Kapı" dedim "Girmeden bilemezsin" dedi ![]() "Ya korku?" dedim "Bilinmeyenden korkar insan" dedi "Ben bilmiyorum" dedim "Neyi?" diye sordu Ben'i" dedim, "Sen kimsin?" diye sordu "Ben kimim?" diye sordum, "Sevgiyle beslenensin" dedi ![]() "Kimin sevgisiyle" dedim, "Büyük O'nun" dedi ![]() Durdum ![]() ![]() ![]() "Kimsin sen?" dedim, "SEN'im" dedi ![]() ![]() ![]() DostÇa KalıN ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|