Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
|
|
#2761 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..sizin uykunuzun gelme ihtimali ne kadar ?:D |
|
|
|
#2762 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..%0 ![]() Son mesajı garantiye almadan yani siz çıkmadan çıkmayacağım ![]()
|
|
#2763 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. hevesim var bir kerede bende kalsın şu son mesaj
|
|
|
|
#2764 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..:)Tamam sizde kalsın bugünlük Hevesinizi alın sabaha kadar![]() ![]() Bu kıyağımı unutmayın
|
|
|
|
#2765 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..teşekkürler ![]() ama kandırmaca yok ![]()
|
|
|
|
#2766 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Yok kandırmıyorum Son mesajım bugünlük Daha da yazmicam![]()
|
|
|
|
#2767 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..peki çok ısrar ettiniz son mesaj ille de senin olsun diye kırmayayım sizi ![]() ![]() ![]() iyi geceler
|
|
|
|
#2768 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. 24 saat oluyor nerdeyse
|
|
|
|
#2769 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..2 saat çok bile hemen alayım son mesajı:) |
|
|
|
#2770 |
|
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Evet Baylar Bayanlar Son Mesaj Bende |
|
|
|
#2771 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bu son mesaj sizde çok kalıyor olmuyor ama böyle
|
|
|
|
#2772 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..değil mi ama son mesaj başka şeye benzemez ![]()
|
|
|
|
#2773 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Tabiki de hemen almak lazım:cool: |
|
|
|
#2774 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Çok haklısınız bekletmemeli
|
|
|
|
#2775 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Kesinlikle Bir kişinin alması kafi aslında Siz bekletebilirsiniz hiç fena olmaz hani
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|