Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın? |
|
|
#76 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Bana bi şarkıyı anımsattın O yüzden işe almayasım geldi:cool:
|
|
#77 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?![]() bana da jack'i hatırlattı hayatta işe almam:) |
|
|
|
#78 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Siz Jack' den ötürü almazsanız ben sawyer'ı hiçç almamm
|
|
|
|
#79 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın? çok sinirli smileyi kendi kimbilir ne kadar sinirlidir yok alamam birde döver bizi
|
|
|
|
#80 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Zannımca korkak biri Bu iş cesaret ister (:
|
|
|
|
#81 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Hiç kışkırtmayın korkuyor derseniz ters teper bende ![]() ağır iş inşaatta usta arıyorum sanırım siz uygun değilsiniz
|
|
|
|
#82 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Valla eli makas tutan biri gerek bize Malum çay mevsimi Yani sizi almamz zorr
|
|
|
|
#83 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Bizede harmanı kaldıracak biçerdöver sürücüsü lazım üzgünüm uygun vasıflara sahip değilsiniz
|
|
|
|
#84 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?İş alımları durdurulmuştur Bahanem tükendi
|
|
|
|
#85 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?
|
|
|
|
#86 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?![]() Ben artık iyi geceler desem:) Bu saatte bahane üretemiyorum :D
|
|
|
|
#87 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Bahanesi olmayan elemanı zaten işe alamayız ![]() oyun için teşekkürler iyi geceler :)
|
|
|
|
#88 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Bende sürekli bahane üreten bi elemanı işe alamam ![]() Ben teşekkür ederim:)
|
|
|
|
#89 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?İşe almıyorum çünkü dili çok uzun bir eleman Evde başımın etini yiyor bide iş yerinde hiç çekemem
|
|
|
|
#90 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?![]() ![]() Aa çok ayıpp![]() ![]() İşe ihtiyacı yok,olsada almam yani
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|