Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
|
|
#2731 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ben alayım bari son mesajı |
|
|
|
#2732 |
|
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Yooo sana ne oluyor son mesaj benimdir benim kalacak |
|
|
|
#2733 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..asıl size ne oluyor son mesajın sahibi benim
|
|
|
|
#2734 |
|
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Equinox lütfen bekleme yapma son mesaj TiFus'un dedik :):) |
|
|
|
#2735 |
|
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Oley Tam 24 Saattir Son Mesaj Bende |
|
|
|
#2736 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..oo çok durmuş sende diğer üyeler duymasın :) |
|
|
|
#2737 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. Bencede duymasın ve bidaha olmasınn![]() Böyle bir hatayı bir daha yaşamamak için sizden de alıyorum
|
|
#2738 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ee hiçbir şeyin arkasını boş bırakmamak gerek son mesajı boş bırakırsanız ya davulcuya gider ya zurnacıya
|
|
|
|
#2739 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. Oda güzelmiş Bu koşulda bi karadenizliye gitmesi daha iyidir ![]()
|
|
|
|
#2740 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..nedenmiş o bakalım? bizim bölgemizin nesi var? sizin güzel yaylalarınız var bizim de son mesajımız olsun |
|
|
|
#2741 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Türkiye'nin her bölgesi birbirinden güzel ona bir lafım yok Son mesaja ihtiyacınız da yok Yaylalarda bizim son mesajlarda :)
|
|
|
|
#2742 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() Lütfen bencilce fikirlere kapılmayın yaylalar sizin son mesaj bizim ısrarcıyım son mesajda ![]()
|
|
|
|
#2743 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Tamam bencil olmayalım Yaylalar sizn son mesaj bizim olsun
|
|
|
|
#2744 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() Gökkuşağı abla bizim hiç son mesajımız olmadı ki |
|
|
|
#2745 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() ![]() Hiç duygusal modda değilim Üzgünüm Nazar etme nolur çabala seninde olur
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|