![]() |
Kalem Bitti |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Kalem BittiAk kâğıt ile kara kalemin sevdaları, şimdi artık camaltı resimlerinde ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağıdaki mısralar bu sebeple söylenmiş olsa gerektir ![]() Sarîr-i hâmeme siz güldünüz tahayyürle Kalem feryad eder, ağlar mürekkeb Beni nâdan eline verme yâ Rab! O devir hokka ile dividin devri idi ![]() ![]() Kurşun kalemde bir ahşap sıcaklığı vardı ![]() ![]() ![]() Yaşanılanı yazmak için bire bir idi kurşun kalem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buna mukabil tükenmez kalem pervasız ve vurdum-duymazdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolmakalem adının ve görüntüsünün aksine kaprisli bir sevgilidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalemlere veda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşklar günübirlik; gençlik, sevgilisi için bile eline kalem almaya üşeniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatma Karabıyık BARBARASOĞLU
![]() |
![]() |
Cevap : Kalem Bitti |
![]() |
![]() |
#2 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : Kalem Bittiben hiç mektup yazmadım kendimden utanıyorum ![]() elinize sağlık çok güzeldi |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|