![]() |
Anneler Günü Mesajları |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Anneler Günü MesajlarıAnneler günü » Her zaman senin karşında masum ve sevgine muhtaç bir çocuk ruhuyla dururum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() » Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın ![]() ![]() ![]() ![]() » Her şeye değer senin sonsuz sevgin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() » Annem senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir ![]() ![]() ![]() ![]() » Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum ![]() ![]() » Dünyada kimseyi seni sevdiğim kadar sevemem, bağlanamam ![]() ![]() » Anneciğim benim, hüznümü sevince dönüştüren tek insansın ![]() ![]() » Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın ![]() ![]() ![]() ![]() » Dünyanın en güzel, en iyi annesi, anneler günün kutlu olsun ![]() » Benim bitanecik tatlı annem, senin çocuğun olduğum için her zaman gurur duydum ![]() ![]() » Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() » Seni bir gün değil her canım yandığında, başım sıkıştığında seni çağırıyorum ![]() ![]() ![]() » Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem ![]() ![]() ![]() ![]() » Gökyüzünden bir yıldız kayar, dilek tutarız ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|