![]() |
Sordun Mu ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Sordun Mu ?Sordun mu,bana aşık olabilir misin diye
![]() Sormadan aşık oldum sana, Ben şikayetçi değildim ama sana fazla geldi sevgim onu fark ettim ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() ![]() ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() ![]() ![]() ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() ![]() ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() ![]() ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() ![]() ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() ![]() ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sordun mu, bana aşık olabilir misin diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susssssssss Peki Ben Söyledim Mi Ona ![]() ![]() ![]() Benim aşkımdı ona o değeri katan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni bu kadar sevdim diye sen kendini ne sandın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntıdır
![]() |
Cevap : Sordun Mu ? |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Sordun Mu ?Çok güzel bir yazı teşekkürler paylaşımın için ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|