Msn'den Kız Isteme(çok Komik) |
04-29-2009 | #1 |
ysnkrks
|
Msn'den Kız Isteme(çok Komik)Talipp: Slm KızEvy: Slm Hoş geldiniz Talipp: MSN adresinizi oğlumdan aldım KızEvy: Evet Kızım söyledi Bekliyorduk zaten Talipp: Sizin evde başka PC var mı? Hanımları da görüşmeye davet etsek KızEvy: Tabii ki Bizim hanım online zaten Kız da internet cafe de Talipp: Ok Kaynana34 konuşmaya katıldı Talipp:Oğlananası konuşmaya katıldı Hanımlar da geldi Ben bizim oğlanı da davet ediyorum ÇılgınDamat konuşmaya katıldı Oğlananası:BirEvinBirkızı konuşmaya katıldı Slm KızEvy: Hoş geldiniz hanım efendi Kaynana34: Slm Oğlananası: Hoş bulduk efendim ÇılgınDamat gönderiyor: Kaynana34:CICEKGIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet(Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇılgınDamat gönderiyor: CIKOLATAGIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet(Alt+F) Reddet (Alt+D) Ay niye zahmet ettiniz? Teşekkürler Talipp: Zahmet ne demek? Çam sakızı çoban armağanı Kaynana34: Nasılsınız? Iyi misiniz? Ben Hacer Burcu'nun annesiyim Talipp: Iyilik elhamdülillah Sizleri sormalı KızEvy: Iyiyiz çok şükür Kaynana34: Sizler Mersin'denmişsiniz değil mi? Talipp: Evet efendim Sizler de Istanbul'dan Kaynana34: Evet efendim Biz iki yıl önce gelmiştik Mersin'e Çok güzel bir yer Oğlananası: Güzeldir Bekleriz bize de KızEvy: Inşallah Bu yaz güneyi düşünüyorduk zaten Oğlananası: Yaza kalmasın diyoruz Beey ! Hadisene Talipp: Efendim Hanım haklı Sebebi ziyaretimiz malum KızEvy: Evet efendim Malumumuzdur Başımızın üstündedir Hoş geldiniz Talipp: Evlatlarımız net üzerinden tanışmış, kaynaşmışlar Bize de vazifemizi yapmak düşüyor Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Oğlumuz ÇılgınDamat'a kızımız BirEvinBirKızı'nı istiyoruz KızEvy: Evet beyefendi Sizin de belirttiğiniz gibi evlatlarımız anlaşmışlar Eh o zaman bizlere de hayırlısını dilemek düşer Oğlananası: Müsaitseniz eğer gelecek ay aile içinde bir nişan yapalım diyoruz Kaynana34: Bekleriz efendim Biz nişan için gerekli hazırlıkları yaparız Istanbul'da kalacak yeriniz yoksa biz ağırlayabiliriz Oğlananası: Yok Zahmet vermeyelim Çok kalamayız zaten Dayımın oğlu var Bostancı'da oturuyorlar Kaynana34: Ayol ne zahmeti? Aşk olsun Akraba olacağız sonuçta Hem Bostancı çok uzak Biz Avcılar'dayız Yollarda perişan olursunuz Yerimiz müsait Oğlananası: Inşallah diyelim o zaman Kaynana34: Inşallah efendim Kızım! Hadisene BirEvinBirKızı: Tamam anneee! BirEvinBirKızı gönderiyor: Talipp:KAHVEGIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet(Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇılgınDamat gönderiyor: SOZYUZUGUGIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet(Alt+F) Reddet (Alt+D) Biz müsaadenizi isteyelim artık Tanıştığımıza memnun oldum KızEvy: Biz de memnun olduk efendim Şeref verdiniz Talipp: O şeref bize ait Hoşça kalın efendim KızEvy: OK Byeee! Talipp: Bye! Oğlananası: Bye Talipp konuşmadan ayrıldı Oğlananası konuşmadan ayrıldı Kaynana34: Bye BirEvinBirKızı: Bye Kaynana34 konuşmadan ayrıldı KızEvy konuşmadan ayrıldı ÇılgınDamat:
Bye Şişşt Burcu kız? Gitme bir yere yaw :-) BirEvinBirKızı: Hepsi gitti mi? ÇılgınDamat: Gittiler gittilerNasılsın aşkım? Çok heyecanlandın mı? BirEvinBirKızı: Ay! Ölüyorum zannettim :-( ÇılgınDamat: Bak çok korkuyordun Oldu işte aşkım Oldu :-) |
Cevap : Msn'den Kız Isteme(çok Komik) |
04-30-2009 | #2 |
ysnkrks
|
Cevap : Msn'den Kız Isteme(çok Komik)nası ama |
Cevap : Msn'den Kız Isteme(çok Komik) |
04-30-2009 | #3 |
TiFus
|
Cevap : Msn'den Kız Isteme(çok Komik)güzel , güzel ellerine sağlık |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |