|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akmayan, annemin, baba, gözlerinde, gözyaşlarımı, sil |
![]() |
Akmayan Gözyaşlarımı Annemin Gözlerinde Sil Baba |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Akmayan Gözyaşlarımı Annemin Gözlerinde Sil Baba![]() Gözlerin yolda kaldı ![]() ![]() ![]() Ağla şimdi hadi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşleme artık ![]() ![]() Akmayan gözyaşlarımı annemin gözlerinden sil baba…Tüm acılarımı o aldı kıyamadı bana… Biliyorum hep annemi bekledin sen ama ben senin canından bir parçayım ![]() Konuşmasam da anla… Yanan yüreğine bir yudum su ![]() ![]() ![]() Alevlerin ortasında değilsin sen alevler senin içinde canım babam… Herkes bilirdi beni nasıl istediğini ![]() ![]() Anlat bana özlemini ![]() Önce düşlerinde ![]() Artık bensiz sabahlara uyanmak yok babacığım… Geceleri ansızın uyanmak var benim sesimden… Tatlı gülücüklerimde dinlenmek var… Hayata tutunmak koynunda uyurken… Bir balonda özgürlüğü yaşamak… Hayata teslim oldum işte canım hiç acımadı baba… Annem nefesini tuttu ve bir su gibi geldim yangınlarına… Hadi beni kucağına aldığında güzel sözler fısılda kulağıma ![]() Geceler aydınlansın ![]() ![]() Benim için yaşa… Küçük ellerinle parmaklarıma dokun hadi… Şiirler yaz bana… Tıpkı doğumuma kadar annemin karnına dokunduğun gibi ![]() Tıpkı anneme yaptığın gibi yıldızlara kurduğun salıncakta beni salla… Avuçlarını öptüğün kızın şifa olsun karanlıklarına… Tatlı dilim henüz konuşamıyor ama yüreğimle anlatıyorum babacığım seni ve annemi çok seviyorum… Seviyorum… ![]() __________________ ![]() Bir şarkı tuttum içimde ![]() ![]() ![]() ![]() ''Do''dedim önce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ''sol''dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|