Okutmanı Sınıfta Öldürdü

Eski 03-31-2009   #1
Şengül Şirin

Okutmanı Sınıfta Öldürdü

Okutmanı sınıfta öldürdü

AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde okutman olarak görevli 29 yaşındaki Mutlu Vardar, tartıştığı öğrencisinin bıçaklı saldırısı sonucu kaldırıldığı hastanede öldü

Olay, dün öğlen saatlerinde Adnan Menderes Üniversitesi'nde meydana geldi Eğitim Fakültesi'nde okutman olarak görevli 29 yaşındaki Mutlu Vardar ile iddiaya göre derse laubali bir şekilde giren İnşaat Teknikerliği 1'inci sınıf öğrencisi İD ile tartıştı Vardar, İD'yi sınıftan dışarı çıkarttı Bir süre sonra tekrar sınıfa gelen İD, elindeki ekmek bıçağıyla okutmana saldırdı Kalbinden yaralanan Vardar sınıftaki öğrencilerin çağırdığı ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

Ağır yaralanan Vardar, doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı Olay yerinden kaçan İD'nin cep telefonuyla arkadaşlarına mesaj yollayarak, “Şimdi kafamı dinliyorum daha sonra teslim olacağım” dediği önü sürüldü Polis zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com