Pavurya İçli Domatesler |
03-30-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Pavurya İçli Domatesler8 Büyük domates 275 - 300 g konserve veye dondurulmuş pavurya eti 2 Limon, kabuğu rendelenmiş 4 Çay kaşığı limon suyu 2 Yemek kaşığı mayonez 4 Yemek kaşığı lor peyniri veya labne, süzgecten gecmiş 2 Demet tere, ince kıyılmış Tuz ve karabiber 1 - 2 Damla Tabasco (Acı biber sosu) Yapılışı: 1 Domateslerin başlarıni kesip bir kenara koyun Bir çay kaşığıyla dikkatlice domateslerin içini oyup cıkartın Ters cevirip bir havlu üstünde durumaya bırakın 2 Bir kasede pavurya etini, limon kabuğunu ve suyunu mayonezi ve elekten gecmiş lor peyniri karıştırın Tere, tuz, biber ve acı biber sosunu ekleyip tatlandırın Kabın kapağını kapatıp, karışımı 1 - 2 saat buzdolabına soğutun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|