Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
domatesler, içli, pavurya

Pavurya İçli Domatesler

Eski 03-30-2009   #1
Şengül Şirin
Varsayılan

Pavurya İçli Domatesler



8 Büyük domates
275 - 300 g konserve veye dondurulmuş pavurya eti
2 Limon, kabuğu rendelenmiş
4 Çay kaşığı limon suyu
2 Yemek kaşığı mayonez
4 Yemek kaşığı lor peyniri veya labne, süzgecten gecmiş
2 Demet tere, ince kıyılmış
Tuz ve karabiber
1 - 2 Damla Tabasco (Acı biber sosu)
Yapılışı: 1 Domateslerin başlarıni kesip bir kenara koyun Bir çay kaşığıyla dikkatlice domateslerin içini oyup cıkartın Ters cevirip bir havlu üstünde durumaya bırakın

2 Bir kasede pavurya etini, limon kabuğunu ve suyunu mayonezi ve elekten gecmiş lor peyniri karıştırın Tere, tuz, biber ve acı biber sosunu ekleyip tatlandırın Kabın kapağını kapatıp, karışımı 1 - 2 saat buzdolabına soğutun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.