![]() |
Karikatür ve Fıkra |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Karikatür ve Fıkra![]() ![]() Sınav 4 tane üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematik finaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lastiğinin patladığını söylerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaçan espri Ula Temel der “Bir öğünde kaç hamsi yersin?” Temel cevap verir: “elli ![]() Pek ala der şimdi ramazan, oruçlu iken kaç tane yersin? -Yüz tane ![]() Dursun hayır der ![]() ![]() ![]() Espri Temelin hoşuna gider ![]() ![]() ![]() Ula söyle bana der ![]() Arkadaşı cevaplar: “Yirmi tane ![]() Temel “tüh be” der ![]() ![]() ![]() ![]() Mısır tanesi ve adam Adamın birisi tavuklardan korkmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam: "mısır tanesi olmadığımı ve insan olduğu anladım doktor bey" der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mantık yolu Sınıfa yeni gelen küçük bir afacan, ikinci günü öğretmenine sordu: -“Öğretmenim, siz hiç yapmadığı bir şey için öğrencilerinizi cezalandırır mısınız?” -“Hayır, elbette cezalandırmam,” diye cevap verdi öğretmen ![]() -“Memnun oldum efendim ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|