Birer Alkış İstiyorum |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Birer Alkış İstiyorumOğlunun 18 000 YTL kredi kartı borcu olduğunu öğrenenince, "Keşke korunsaydım"![]() diyen babaya ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------- Misafir odasında baca deliği olmadığı halde "Anne sobayı bu sene misafir odasına kuralım mı?" diyen oğluna, "Olur, boruyu da k çına sokarız, kafanıcamdan çıkarırsın, sorun olmaz " diyen anneye![]() ![]() ![]() ------------------------------------------- Kaza mahallinde elinde cep telefonuyla koşturup "112'nin numarası neydi?" diye bağıran sarışına ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------- Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve "Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin o ![]() çocukları!!" diyen Karadenizli ağır ağabeye ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------- Annesine kızıp,buharli ütünun içine işemeyi akıl eden(!), annesini buram buram çiş kokularıyla işyerine yollayan, annesi; ancak arkadaşları ''Acayip kokuyorsun'' dediğinde işi çözen anneye ve çocuğuna ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------- Banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen, beklerken de canım sıkıllmasın diye televizyon seyreden kişiye ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------- Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş Çocuk kadına''X teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim'' demiş ![]() Ailecek çok iyi niyetli olan, televizyonları bozulmuştur diye düşünen ancak böyle diyerek laf soktuklarını anlayamayan aileye ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------- Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olan Aids'in açılımını da (A)llaha (İ)syan eden (D)eyyusların (S)onu olarak yapan öğretmene ![]() ![]() ![]() BİRER ALKIŞ İSTİYORUM
|
|
Cevap : Birer Alkış İstiyorum |
|
|
#2 |
|
dejavu2009
|
Cevap : Birer Alkış İstiyorum![]() ![]() hepsi çok güzeldi ![]() ![]() ![]() özellikle sonuncusu ![]() ![]()
|
|
#4 |
|
melek_dry
|
Cevap : Birer Alkış İstiyorumiimiş yaw valla emege saygı tesekkür |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|