![]() |
Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım... |
![]() |
![]() |
#61 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata tutunmak için belkide
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata tutunmak için belkide gereken |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yenidenhayata tutunmak için belkidegereken sensin __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
yesimciwciw
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...sıcak bir yaz günü dışarda dolaşırken yüzüme yağmur damlası ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım... |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara doğru __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara doğru gözlerimi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
JOKER
|
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara doğru gözlerimi çevirirken |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Uzun Cümleyi Yazalım... Rekor kıralım...Soğuk bir kış günü dışarda dolaşırken yüzüme düşen yağmur damlaları kafamın içini kemiren bir düşünce gibi derin fısıltılar halinde ansızın gelen sahte hayaletlerin korkunç çığlıklarını anımsatan his, içimi sararken karşımda birden yalnızlığın çaresiz ve acımasız gerçeği hatta beni mahveden yalanlar içinde boğulurken küçük bir çocuğun masum bakışları içime bir hüzün kaplamasına rağmen son bulmayacak belki de yeniden hayata tutunmak için gereken sensin ve ben bunun farkında olmaksızın yine başka ufuklara doğru gözlerimi çevirirken o an |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|