![]() |
Son Dakika..Yusuf Hayaloğlu Vefat Etti.... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Son Dakika..Yusuf Hayaloğlu Vefat Etti....Şarkı sözleri yetim kaldı Şair ve söz yazarı Yusuf Hayaloğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti ![]() Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde solunum yetmezliği nedeniyle 8 gündür tedavi gören Yusuf Hayaloğlu (56), bu sabah hayata gözlerini yumdu ![]() Akciğerinde oluşan ödem nedeniyle son 24 saatini yoğun bakım ünitesinde geçiren Hayaloğlu, evli ve 3 çocuk babasıydı ![]() Şiirleri başta Ahmet Kaya olmak üzere birçok sanatçı tarafından şarkı olarak bestelenen Hayaloğlu, Ahmet Kaya'nın eşi Gülten Kaya'nın da ağabeyiydi ![]() ''Gözleri İntihar Mavi'' adlı şiir kitabı bulunan Hayaloğlu'nun, ''Hani Benim Gençliğim'', ''Başım Belada'', ''Adı Bahtiyar'', ''Başkaldırıyorum'', ''Ayrılığın Hediyesi'', ''Yüreğim Kanıyor'' gibi şiirleri Ahmet Kaya tarafından bestelenmiş ve yorumlanmıştı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Son Dakika..Yusuf Hayaloğlu Vefat Etti.... |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Son Dakika..Yusuf Hayaloğlu Vefat Etti....Tamamdır tam başkaldırdı şimdi,gerçi bir mağarada Hayaloğlu'nu sırtından vurmadılar şarkılarındaki gibi ama oda göçtü bu fani alemden,kalbinde zerre iman vardı ise Mevla rahmet eylesin ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Son Dakika..Yusuf Hayaloğlu Vefat Etti....valla Allah toprağını bol etsin ama onun gibi vatan hainlerinin ölüm haberlerini alınca nedense üzülemiyorum ve ii dileklerde bulunasım gelmiyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
YUSUF HAYALOĞLU VEFAT ETTİ |
![]() |
![]() |
#4 |
JOKER
|
![]() YUSUF HAYALOĞLU VEFAT ETTİ![]() Şair ve Söz Yazarı Yusuf Hayaloğlu, Tedavi Gördüğü Hastanede Hayatını Kaybetti ![]() Şair ve söz yazarı Yusuf Hayaloğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti ![]() ![]() Akciğerinde oluşan ödem nedeniyle son 24 saatini yoğun bakım ünitesinde geçiren Hayaloğlu, evli ve 3 çocuk babasıydı Şiirleri başta Ahmet Kaya olmak üzere birçok sanatçı tarafından şarkı olarak bestelenen Hayaloğlu, Ahmet Kayan eşi Gülten Kaya'nın da ağabeyiydi ![]() ''Gözleri İntihar Mavi'' adlı şiir kitabı bulunan Hayaloğlu'nun, ''Hani Benim Gençliğim'', ''Başım Belada'', ''Adı Bahtiyar'', ''Başkaldırıyorum'', ''Ayrılığın Hediyesi'', ''Yüreğim Kanıyor'' gibi şiirleriAhmet Kaya tarafından bestelenmiş ve yorumlanmıştı ![]() Gam Müzik şirketinden yapılan açıklamada, Hayaloğlu'nun cenaze törenine ilişkin programın henüz belli olmadığı kaydedildi ![]()
![]() |
Cevap : YUSUF HAYALOĞLU VEFAT ETTİ |
![]() |
![]() |
#5 |
JOKER
|
![]() Cevap : YUSUF HAYALOĞLU VEFAT ETTİgerçekten çok güzel şiirleri vardı büyük kayıp bu ülke için sevenlerine ve ailesine başsağlığı dilerim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Son Dakika..Yusuf Hayaloğlu Vefat Etti....Bütün şiirleri güzeldi ![]() ![]() ![]()
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|