![]() |
Seni Cok Özledim Anne.. |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Seni Cok Özledim Anne..Seni öyle cok özledimki be Anne, Bu dünya cok bana ![]() Anlayamiyorum artik hic kimseyi, Riya dolu,sahtekarlik dolu, Sözler sahte,sevgiler sahte, Dostlar sahte,sevgililer bile sahte, Bana göre degil be Anne burasi, Ac koynunu ac koynunu be Anne ben yanina geleyim ![]() Yanina geleyim, Burasi yalan bir dünya Anne, Yalan dünyadan, Gercek dünyaya, Ordanda kalbine ineyim ![]() Ac koynunu be Anne ![]() Cok yalvardim Allahima, Al benide gercek dünyana, Annemin yanina ![]() Dinlemedi be Anne, Sen söyle Anne kizim yanimda olsun de ![]() Beni dinlemedi Anne, Sen yakinsin ona anlat kizim gercek dünyayi istiyor de ![]() Kaldiramiyormus hic birseyi, Cok yorgunmus koynuma alayim de ![]() Hadi Anne hazirliklarini yap, Koynunda bana artik yer ac ![]() Sana kavusayim bir an önce, Sarilayim sana kokunu icime cekeyim ![]() Ben cok yorgunum be Anne artik dinleneyim ![]() Anne ne olur seni sadece rüyalarimda degil, Hep yanimda göreyim ![]() Seni cok özledim be Anne ![]() ![]() ![]() ![]() Semiha Efe -Alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seni Cok Özledim Anne.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Seni Cok Özledim Anne..Anacığım sağ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Seni Cok Özledim Anne..Benide al yanına paylaşım için sağol hüzünlendim biraz :(
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
su perisi
|
![]() Cevap : Seni Cok Özledim Anne..Canım benim Sevgili Gözyaşım, Annen için tekrar tekrar başsağlığı diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Seni Cok Özledim Anne..![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Seni Cok Özledim Anne..emeğine sağlk sevgili su perisi :'( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
suskun
|
![]() Cevap : Seni Cok Özledim Anne..Seni çok özledim be anne:(:( Duygularıma hakim olamadım ![]() ![]() ![]() ![]() Teşekkürler sevgili su perisi:)
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|