![]() |
Asi Asi Çizdim Yolumu !.. |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Asi Asi Çizdim Yolumu !..Bn hiçbir şeyi unutmam sevgili! ! ! Ölesiye sevdaların koynunda büyüdüm bn ![]() Geceleri uykusuzluktan yosun tutmuş aşklarda, Konuştuğumda sessiz kalan sevdalılarda, Geceleri bna uyuyan ,uyanan sevdalarda yoğruldum ![]() Bn hiçbir şeyi unutmam sevgili! ! ! Yeter ki bni korkularımla baş başa bırak Bırak ki hayatın bütün renklerini dolu dolu yaşayalım ![]() Evet!! Yaşayalım diyorum ![]() ![]() ![]() Bn bu hayata kendi ter kokularımı koklamaya gelmedim, Snin ayak kokularınıda koklamaya geldim ![]() Sninle hiçbir simidi ikiye bölüp yedik mi biz ?? ? Otobüs durağında saatlerce bekleştiğimiz oldu mu ? ? ? Yada paramız kalmadığı için akbilimizi satıpta Okuldan eve döndüğümüz ? ? ? Hiç acıma duygusunu beraber paylaştığımız oldu mu ? ? ? Çevremizde hiç kimse yokmuş gibi Birbirimize sarılıp ağladığımız, Aynı anda aynı sevgiyi paylaştık mı Bu duygularla ? Güvercinlere yem attık mı Sultanahmet meydanında ? Yada Ayşe Teyzeyi yolun karşısına geçirdik mi ? ? ? Söylesene doya doya yaşayabildik mi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bn hiçbir şeyi unutmam sevgili! ! ! Her ne kadar otlu peynir kokusunu bilmesem de Çocukluğumdan kalma Yağmurlu havalarda burnumu koluma sildiğimde Sokaklardaki tozun kokusunu çok iyi bilirim ![]() Gazoz kapaklarından oyun oynamasını, Ciklet kağıtlarından koleksiyon yapmasını Bilirim bn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bn hiçbir şeyi unutmam sevgili! ! ! Yalnızlıktan ,ölümden bahsetme! Bnim yalnızlığım bile farklıdır ![]() ![]() ![]() Yalnız kaldım mı, Ölüm bile uğramaz yanıma ![]() ![]() ![]() Korkar yalnızlığımın yanında hafif kalmaktan ![]() Bn hiçbir şeyi unutmam sevgili! ! ! Yedimde yaşadığım komşu kızı sevdasını Nasıl unutmadıysam, Yetmişimde de ilk günkü gibi sni sevmeyi unutmam ![]() ![]() ![]() Bnde yeşerdiğini unutmadığım gibi, Boynunu dik tutman gerektiğini de ![]() ![]() ![]() Bn hiçbir şeyi unutmam sevgili! ! ! Hayatımda her daim var olan var mısın, yok musunları Duyuyor musun, duymuyor musunları, Bnim misin, değil misinleri ! ! ! Bn hiçbir şeyi unutmam sevgili! ! ! Ama snde unutma! ! ! Sıkıldım "mısın musun" lardan ![]() ![]() ![]() ![]() Artık rakı kadehleri yerine ,süt Sigaralar yerine ,lolipop Arabamın yerine ,bisiklet Gazeteler yerine ,boyama kitapları istiyorum ![]() ![]() ![]() Unutma! ! ! Artık asilikten istifa ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erdinç Kılıç |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|