|
|
Konu Araçları |
büyük, ivedik, izlenme, recep, rekoru, zamanların |
Recep İvedik 2, Son Zamanların En Büyük İzlenme Rekoru... |
02-17-2009 | #1 |
su perisi
|
Recep İvedik 2, Son Zamanların En Büyük İzlenme Rekoru...''Recep İvedik 2'' filminin, 3 günde 1 milyon 209 bin 453 kişi tarafından izlendiği bildirildi Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Şahan Gökbakar'ın ''Recep İvedik'' serisinin ikinci filminin, tüm zamanların en fazla izlenen hafta sonu rakamlarına ulaştığı belirtildi Açıklamada, 13 Şubatta vizyona giren ve 390 kopya olarak 750 salonda gösterimde olan filmin, 3 günde 1 milyon 209 bin 453 kişi tarafından izlendiği kaydedildi |
Cevap : Recep İvedik 2, Son Zamanların En Büyük İzlenme Rekoru... |
02-17-2009 | #2 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Recep İvedik 2, Son Zamanların En Büyük İzlenme Rekoru...Beklenilen bir rekordu aslındaNedense hiç sevemedim ben İvedik filminiBirinci bölümü izlediğime pişman olduğum için ikinciyi izlemeye niyetim yokEspiri anlayışı bana göre küfürden ibaretBaşkada bişesi yok gibi
02-17-2009 | #3 |
aksel
|
Cevap : Recep İvedik 2, Son Zamanların En Büyük İzlenme Rekoru...COK SACMA RECEP IVEDIK FILMI |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|