|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| buraya, çapkınlar, çapkınların, gelinherkes, gelsinde, konu, seveceği |
Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu) |
|
|
#1 |
|
Aragorn561
|
Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu)Arkadaşlar bunu belki biliyosunuzdur ama eğlenceli olduğu için ben koyuyum dedim(yanlış yerde düzeltilebilir önemi yok) herkese kolay gelsin: Buraya tıklayarak yapay zekaya sahip olan bir bayanı tavlamaya çalışıyorsunuz ve eğlenceli(kız kolay lokma değil uğraştırır ona göre) kızı adı merve Not:Ben tavladım sıra sizde ve tavlayanlar yazsın buraya kazananlar bölümü gibi bişey yaparım bide cevap yazın merak ediyorum :D Kazananlar: 0 Ben(1 olmak saçma olur bu yarışma gibi algılansın ve ben zaten bitirmiştim)1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4
Cevap : Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu) |
|
|
#2 |
|
Equinox
|
Cevap : Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu)size de bir elma ikram edeceğiz galiba 25
|
|
#3 |
|
Aragorn561
|
Cevap : Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu) |
|
|
|
#4 |
|
Fiyakal
|
Cevap : Çapkınlar buraya gelin(herkes gelsinde çapkınların seveceği bir konu bu):) güzeel :):):):):):):):):):):) |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|