![]() |
Erdoğan Rest Çekti |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Erdoğan Rest ÇektiErdoğan Rest Çekti ![]() Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, Davos'ta İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile birlikte katıldığı panelde diplomatik kriz yaşandı ![]() Peres'in konuşmasının ardından kendine yeterli konuşma süresi verilmemesine sinirlenen Erdoğan, Peres'e "Siz öldürmeyi çok iyi bilirsiniz" dedi ardından paneli terk etti ![]() Davos'ta devam eden Dünya Ekonomik Forumu kapsamında düzenlenen “Gazze Orta Doğu İçin Model” oturumuna katılan Başbakan Erdoğan ile İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres arasında gerginlik yaşandı ![]() ![]() ![]() Panel yöneticisinin söz hakkı vermek istememesine karşılık, Erdoğan, Perez'e dönerek, şöyle konuştu: “Sesin çok yüksek çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ALKIŞ TUTANLARI KINIYORUM” Peres'in konuşmasının salonda alkışlanmasıyla ilgili olarak da Erdoğan, “Şu zulme alkış tutanları da ayrıca kınıyorum ![]() ![]() Başbakan Erdoğan'ın, “Sadece size, iki söz söyleyeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biri Oxford Üniversitesinde profesör iki İsrail vatandaşının, İsrail'i eleştiren açıklamalarını da elindeki notlardan okuyan Başbakan Erdoğan, oturum yöneticisine de dönerek, “Sana da çok teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başbakan Erdoğan, bu sözlerin ardından ayağa kalkarak salonu terk etti |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|