O da Müslüman(!) |
12-30-2008 | #1 |
GöKKuŞaĞı
|
O da Müslüman(!)Biz de Müslümandık(!) İsrail ürünlerini hızla tüketen, ABD ile geniş münasebeti olan Evanjelizm hürmetlisi müslümanlar Nasılsa çabucak unutulacak yaşananlar, ardından hiç bir şey yokmuş gibi "Rock'n Coke" Küresel ısınmanın eşiğinde ve "2100" de "Dünyanın yokoluşu" adlı araştırmların hızla devam ettiğini görmekteyiz Tamam, zaten 2100'ü göremem ama ebedi bir ikâmetgâh yerinin hazırlığının telaşına düşmemek NEDEN? Biz de Müslümandık(!) Gazze'yi biz de vurduk Birleşmiş bir devletimiz yoktu ( ABD, AB, İslam Ülkeleri Birliği, Afrika Birliği vb) belki, ama arada kalmışlığımızda yoktu(!) Her yere oynayabilirdik, "Kahrolsun Filistin'e yapılan zulüm" derken, "Bizi AB'ye alın" çığırtkanlığınıda gösterebilirdik Velev ki biz de müslümandık (!) Sakın ha, ayrım yapmayız biz Kürt, Türk, Alevi, Sunni, Ermeni, Fransız, İngiliz, zenci, beyaz Güçlünün yanında olmaya çalışıp, ezilenlere üzgün olduğumuzu belirtir, yumuşatırız gerilimi Biz de Müslümanız(!) saçma sapan "devrim" adı altında çatışmalara girer aynı davanın erleri birbirini vurur, ölürüz, öldürürüz Kardeş kardeşi satar, bir üst mertebeye yükselir Komün sistem, gambazlanma, gambazla Çaresizler, Gazze'de kundaklar kefen oluyor, her bir evin duvarı kandan boyalar Ve suretlerde hem yoksulluk, hemde bir katliamın acısı var Bundan soykırım olmaz(!) çünkü bizim "cihad" kaygımız yok, "chat" kaygımız var Üzüldüm, başka ne yaptım? Aç bi "Rock'n coke" Lütfü Şener ORDA BİR ÇOCUK BURDA BEN Bir ana gülümserken yorgun ve güzel Yüreği müjdelerle tüy gibi hafiflerken, Orda, bir çocuk doğar sımsıcak dünyamıza Burda ben Dal nasıl, yaprak nasıl, ekin nasıl büyürse Toprak nasıl uyanırsa bir incecik yağmurdan Orda bir çocuk büyür yumak yumak bir nurdan, Burda ben Koştuğu, atladığı, durduğu, uzandığı, Düşüp kaldığı yerlerde gözbebeğim var Orda, toz-toprak içinde bir çocuk ağlar, Burda ben Ne oyun oynamak ister, ne uyku ne su, Ne elişi resimleri gönlünü alır Orda, bir uzak evde bir çocuk yetim kalır, Burda ben Dokunsam, martı gibi uçup gidecek sanki, Solgun yüzlü bir avuç kar Orda, bir gece yarısı, bir hasta çocuk sayıklar, Burda ben Birden bire uyanır bir ana uykusundan,
Sapsarı bir korkuyla bakakalır nefessiz Orda, sabaha karşı bir çocuk ölür sessiz, Burda ben
12-30-2008 | #2 |
v_o_k_o_
|
Cevap : O da Müslüman(!)emegıne saglık
|