![]() |
Böyle Selama.. |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Böyle Selama..Sultan III Osmanın padişahlığı 1754-57 yılları arası sadrazamlarından Hekimoğlu Ali Paşa başarılı ve yetenekli bir devlet adamı, oldukça dindar bir kimse idi ![]() Bu Ali Paşa zamanında bir tüccar iflas etmiş, bütün mal ve servetini kaybetmiş, üstelik bir de borca girmişti ![]() ![]() ![]() Adamcağız bu çaresiz haldeyken bir gece rüyasında Peygamberimizi gördü ve O dan yardım ve destek istedi ![]() Git Allahın makbul kulu Ali Paşaya benden selam söyle sana 100 altın versin` dedi ![]() Adam ; ![]() ![]() Hz Peygamber sas şöyle buyurdu : Sana inanması için ben sana belge vereceğim ![]() ![]() ![]() ![]() Sabah olunca adam hemen Ali Paşaya koştu ![]() ![]() Peygamberimiz bana niye söylemiyor da sana söylüyor? diye inanmak istemedi ![]() Adam Hz Peygamberin verdiği belgeyi öne sürdü : Efendim ben bana inanmayacağınızı Hz Peygambere söyledim ![]() ![]() ![]() Ali Paşa düşünmüş o gece hakikaten okumadığını farketmiş ![]() Peki Hz Peygamber sana ne söyledi ise aynen tekrarla ![]() Adam tekrarladı : - Ali Paşaya benim selamımı söyle sana 100 altın versin ![]() Ali Paşa Bir daha söyle diye tam yedi defa tekrarlattı ![]() Adam, Ali Paşayı kendisiyle alay ediyor sandı ve paradan da ümidini kesmişti ki, Ali Paşa ; Sana Peygamberin her selamı için 100 altın vereceğim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Böyle Selama.. |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Böyle Selama..Olağanüstü güzel bir hikaye ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Böyle Selama..Harika paylaşımlarından biri yine arkadaşım emeğine sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
v_o_k_o_
|
![]() Cevap : Böyle Selama..paylasım ıcın saol
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |