Hani O Eski Bayramlar? |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Hani O Eski Bayramlar?Dilerim bu bayramda hiç göz yaşı dökülmesin, tüm sevdiklerinizle birlikte nice bayramlara erdirsin yaradan ![]() ![]() Resim söze hacet bırakmıyor ama bir kaç satırda ben karalamak istedim ![]() ![]() Bayram sevinçleri çocukluğumuzda kaldı hani günler öncesi başlayan heyecanlar ![]() ![]() Yeni elbiseler ilk kez giyilecek olan ayakkabılar ![]() ![]() Alacağımızı düşündüğümüz harçlıkların heyecanı, Ve bayram sabahı o muazzam sofranın başında Babamızın namazdan gelmesini beklemek ![]() ![]() Sokak kapısının gıcırtısıyla başlayan bayramlaşma telaşı ![]() ![]() Kapı kapı dolaşıp tanıdık tanımadık herkesin elini öpmek ![]() ![]() Kilolarca şeker toplamak ve hatta hepsini yiyip hasta olmak, Harçlıklarımızı nereye harcasak karmaşası ![]() ![]() ![]() Şimdi ne uzak o bayram sevinçleri ![]() ![]() Sessiz dört duvar arasında kapı komşumuzla bile bayramlaşmaktan uzak ![]() ![]() Bayramlara tatil gözüyle bakıp büyükleri ziyarete gitmeyi unutan ![]() ![]() Akdenizde lüks otelleri dolduran ![]() ![]() Ve sonra nerde o eski bayramlar diye masal anlatan bizler ![]() ![]() Sahipsiz olan hatta Sahipsiz bıraktığımız hani o en sevdiklerimiz, Kaybettiğimizde günlerce göz yaşı döktüklerimiz ![]() ![]() Gelin bayramı bayram yapan değerleri hatırlayalım ![]() ![]() Tek düze mesajların yerine tüm sevdiklerimizle birlikte vakit geçirelim ![]() ![]() HERKESE İYİ BAYRAMLAR ![]() ![]()
|
|
#2 |
|
haticee
|
Cevap : Hani O Eski Bayramlar?bende bütün forumsinsi ailesine iyi bayramlar diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cevap : Hani O Eski Bayramlar? |
|
|
#3 |
|
|
Cevap : Hani O Eski Bayramlar?insanın okurken bile içi sızlıyor ahh nerde o günler ![]() konu için teşekkürler herkezin bayramı mübarek olsun şimdiden
|
|
Cevap : Hani O Eski Bayramlar? |
|
|
#4 |
|
bonsoir
|
Cevap : Hani O Eski Bayramlar?Sevgili Equinox tüm bu dileklerinize katılıyorum Biz çocuklarımıza bu değerleri öğretmedikçe ,tatil köyleri ve otelleri daha çookk dolarda taşar bile![]() ![]() :56:58Hepineze hayırlı bayramlar![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|