![]() |
Sahteliklerden Sıkıldım;Gerçeksen Gel... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sahteliklerden Sıkıldım;Gerçeksen Gel...Sahteliklerden Sıkıldım;Gerçeksen Gel ![]() ![]() ![]() Ölümlü sevdalardan sıkıldım; sonsuzluğu biliyorsan gel ![]() ![]() ![]() Bugün sevismek değil isteğim; yüreğime düşüp orada kalacaksan gel! ![]() ![]() ![]() Tenim tenimde öyle kaybolsun; gel kaybolalım amma ![]() ![]() ![]() Esas; ruhumu sarabileceksen gel! ![]() ![]() ![]() Yaşlandı yüreğim; yoruldu bilinmezliklerde ![]() ![]() ![]() Bildiğim; bir aşk var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaybolmama az kaldı; aşkı biliyorsan gel ![]() ![]() ![]() Bugün sevisip ertesi gün giderler ![]() ![]() ![]() Aldatırlar sevdiklerini ![]() ![]() ![]() Kendilerini aldatıp ölürler aslında ![]() ![]() ![]() Kaybederler kendilerini ![]() ![]() ![]() Onlardan olma ![]() ![]() ![]() Benim bildiğim, o en güzel aşkla gel ![]() ![]() ![]() Kirletme ne ruhunu; ne de aşkı ![]() ![]() ![]() Sen bana kendinsen gel ![]() ![]() ![]() Kendini bulduysan gel ![]() ![]() ![]() Kim olursan ol hayatta ![]() ![]() ![]() Sadece kendin olabileceksen gel ![]() ![]() ![]() Öyle zor değil yalansız, saf aşk ![]() ![]() ![]() Aşka cesaretin varsa çırılçıplak bir aşk istediğim ![]() ![]() ![]() Çırılçıplak bir aşkla gel! ![]() ![]() ![]() Ruhum sadece masumiyet istiyor ![]() ![]() ![]() Masumum diyorsan gel ![]() ![]() ![]() Aşkla yanmak yetmiyor ![]() ![]() ![]() Aşkın hakkını vereceksen gel ![]() ![]() ![]() Ben buradayım masumum ![]() ![]() ![]() Ben çok yoruldum ![]() ![]() ![]() Sen de kollarımda huzuru istiyorsan gel ![]() ![]() ![]() Yoruldum ![]() ![]() ![]() Tek bildiğim aşk kaldı ![]() ![]() ![]() Onun için çabuk gel! ![]() ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Kaybolmuş yürekler öyle çok ki ![]() ![]() Onlarla kaybolup gitmekten korkuyorum ![]() ![]() ![]() Beni içlerine almalarından korkuyorum ![]() ![]() ![]() Aşka inançsızlıklarda kaybolanlardan olmaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Ruhum sensizlikte ölmeden ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Sahteliklerden Sıkıldım;Gerçeksen Gel... |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sahteliklerden Sıkıldım;Gerçeksen Gel...Korkuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Korkuyorum ![]() ![]() ![]() Kaybolmuş yürekler öyle çok ki ![]() ![]() Onlarla kaybolup gitmekten korkuyorum ![]() ![]() ![]() Beni içlerine almalarından korkuyorum ![]() ![]() ![]() Aşka inançsızlıklarda kaybolanlardan olmaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() Ruhum sensizlikte ölmeden ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() tşkLr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|