![]() |
Siyah Kefen. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Siyah Kefen.SİYAH KEFEN Zincirlere vurun beni,diri diri gömün beni,binbir eziyet cefayla yorun beni ![]() ![]() Yeter ki suçumu sormayın ; Vurun beni ![]() ![]() Bırakında son defa aglayayım Sevdigimin ismini son bir defa sayıklayayım ![]() ![]() Kahreden yalnızlıgımı bırakında sonkez yargılayayım ![]() ![]() Yargılama vakti bitti , İnfaz vakti geldi ![]() Ne siz bana acıyın, ne ben size yalvarayım ![]() ![]() ßir daha sormayın anlatmam,anlatamam ![]() Onu gömdüm anılara,bakdım durdum yıllarca boşluga ![]() ![]() ![]() ![]() Ne o geri döndü, ne de içimi yakan hasret son buldu ![]() ![]() Anılarla dolu bu sehir bile beni kovdu ![]() ![]() Bırakında gideyim bu sehirden, Bırakında kendi yalnızlıgımı yasayayım ![]() ![]() Ölümün soguklugu gibi çöker gecerimin yalnızlıgı üzerime ![]() ![]() Bir baskası paylasamaz onu benimle ![]() ![]() ßenim hesabım yargılayamadıgım gecmişimle ![]() Ne içtigim şişelerimle,ne unutamadıgım sevdigimle Benim hesabım kendi benliğimle ![]() ![]() Hayallerim bitti,umudum tükendi ![]() Kahreden yalnızlıgım ecel gibi geldi ![]() ![]() Kaybolan hayallerim,ölümün huzurunu dahada özledi ![]() ![]() Gözlerim topraga beynim azraile kenetlendi ![]() ![]() Not: Sevdigine ihanetten kendi kendini yargıladı ve ölüme mahkum etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ alıntı
![]() |
Cevap : Siyah Kefen. |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Siyah Kefen.çok gzLdi ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|