Ek Yerleştirme Başvuruları 1 Aralık'ta Başlayacak

Eski 11-29-2008   #1
Şengül Şirin

Ek Yerleştirme Başvuruları 1 Aralık'ta Başlayacak

Ek yerleştirme başvuruları 1 Aralık'ta başlayacak

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin kontenjan sınırlaması olmayan lisans ve ön lisans programlarına, ek yerleştirme için başvurular 1 Aralık Pazartesi günü başlayacak

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin kontenjan sınırlaması olmayan lisans ve ön lisans programlarına ikinci ek yerleştirme için başvuru alacak

Adayların ikinci ek yerleştirmede tercih yapabilmeleri için 2008-ÖSS'de ÖSS SÖZ-1, ÖSS SAY-1, ÖSS EA-1 ve ÖSS-DİL puan türlerinin herhangi birinden en az 145 puan almış veya sınavsız geçiş hakkı bulunması gerekiyor

Ek yerleştirmede, daha önce gerçekleştirilen merkezi yerleştirme ve ek yerleştirmede hiçbir yükseköğretim programına yerleştirilmemiş adaylar ile bir örgün yükseköğretim programına yerleştirilmiş ancak kesin kayıt yaptırmamış adaylar tercihte bulunabilecekler

Sadece sınavsız geçiş hakkı bulunan adaylar, kılavuzdaki Tablo-3A'da sınavsız geçiş koşullarını sağladıkları açıköğretim ön lisans programlarından tercih yapabilecekler Ek yerleştirme tercih işlemleri, ÖSYM'nin ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi adresli internet sitesinden 1-3 Aralık 2008'de yapılabilecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com