Yardım İçin Gitti Şehi Oldu

Eski 11-29-2008   #1
Şengül Şirin

Yardım İçin Gitti Şehi Oldu

Yardım için gitti şehi oldu
PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan Halil Aksak, saldırıya uğrayan arkadaşlarına yardıma gitmiş

Hatay'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Halil Aksak'ın saldırıya uğrayan meslektaşlarına yardım etmek için olay yerine gittiği ortaya çıktı

Aksak'ın Kaçakçılık Şubesi'nde görev yaptığı açıklandı

Şehit polis Halil Aksak'ın özel harekatta değil Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görev yaptığı açıklandı Hatay KOM Şubesi ekipleri geçtiğimiz günlerde yaptığı 'Kırbaç' kod adlı operasyonda Ali ve Cengiz Adalı kardeşlerin lideri olduğu organize suç örgütüne yönelik operasyon gerçekleştirdi Zanlılardan 27si tutuklandı Önceki gün İskenderun'da çeteye dönük ikinci dalga operasyon gerçekleştirildi 20 çete üyesi gözaltına alındı Organize Suçlar Bürosu 20 çete üyesini çatışmanın çıktığı gün İskenderun adliyesine çıkardı Zanlıları savcılığa çıkartan ekipte Halil Aksak da yer aldı

Uzun namlulu silahlarla ateş açtılar

Zanlıların savcılıktaki sorguları sırasında PKK'lı teröristlerin saldırısına uğrayan trafik ekibi telsizden 'saldırıya uğradık, yardım gönderin' anonsu yaptı Meslektaşlarının saldırıya uğradığını duyan Aksak ve üç arkadaşı yardıma koştu 3 kişi oldukları değerlendirilen PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla peşlerinden gelen KOM Şubesi'ne ait sivil ekibe ateş açtı Çıkan ikinci çatışmada Halil Aksak şehit oldu, polis memuru İhsan Başar ise yaralandı

Gözyaşları yağmura karıştı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan polis memurları Halil Aksak ile İbrahim Darıcı son yolculuklarına uğurlandı Aksak'ın naaşı, Ulu Camii'de kılınan cenaze namazının ardından Şeyh Adil Mezarlığı'ndaki şehitlikte defnedildi

Törende, şehidin yakınları sinir krizleri geçirirken, binlerce vatandaş bölücü terör örgütü aleyhine slogan attı Şehit polis Aksak'ın kısa bir süre önce annesi Zeliha Aksak'la yaptığı telefon görüşmesinde, onları çok özlediğini söylediği, bayramı memleketinde geçirerek, annesinin elini öpmek istediğini belirttiği öğrenildi

Trafik polisi İbrahim Darıcı'nın cenazesi de Gaziantep'in Araban ilçesinde toprağa verildi Şiddetli yağmur altında yapılan törende, PKK'ya lanet okundu Şehidin anne ve babası, hacda bulunduğu için törene katılamadı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com