![]() |
Yardım İçin Gitti Şehi Oldu |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Yardım İçin Gitti Şehi OlduYardım için gitti şehi oldu PKK'lılarla çıkan çatışmada şehit olan Halil Aksak, saldırıya uğrayan arkadaşlarına yardıma gitmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Hatay'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Halil Aksak'ın saldırıya uğrayan meslektaşlarına yardım etmek için olay yerine gittiği ortaya çıktı ![]() Aksak'ın Kaçakçılık Şubesi'nde görev yaptığı açıklandı ![]() Şehit polis Halil Aksak'ın özel harekatta değil Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görev yaptığı açıklandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun namlulu silahlarla ateş açtılar Zanlıların savcılıktaki sorguları sırasında PKK'lı teröristlerin saldırısına uğrayan trafik ekibi telsizden 'saldırıya uğradık, yardım gönderin' anonsu yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşları yağmura karıştı Hatay'ın İskenderun ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan polis memurları Halil Aksak ile İbrahim Darıcı son yolculuklarına uğurlandı ![]() ![]() Törende, şehidin yakınları sinir krizleri geçirirken, binlerce vatandaş bölücü terör örgütü aleyhine slogan attı ![]() ![]() Trafik polisi İbrahim Darıcı'nın cenazesi de Gaziantep'in Araban ilçesinde toprağa verildi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|