![]() |
Milli Takım Geyikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
SanaL_boy
|
Milli Takım Geyikleri![]() *Fatih Terim:* *Hakan sen topları Necatiye indireceksin* *Hakan Şükür:* *Tamam abi* *Fatih Terim:* *Abi değil hoca diyeceksin* *Hakan Şükür:* *Kime Necatiye mi hoca diyecem?* *Fatih Terim:* *Hayır aptal herif bana* *Hakan Şükür:* *iyi de sen oynamıyon ki ![]() *Fatih Terim: **Fatih soyun hakanın yerine oynuyorsun* *Fatih Terim:* *Arkadaşlar saha kenarından o kadar taktik veriyorum anlamıyorsunuz ![]() !?* *Tuncay Şanlı: **İyi de hocam ![]() ![]() leptopa ne der bilemicem * *Fatih Terim:* *Tuncay olm sana özel masa bilgisayarı kurdurdum yedek kulübesinde* *Gökdeniz Karadeniz:* *Len Tuncay zaten ben de cezalıyım ![]() oynarız* *Fatih Terim: **Arkadaşlar bütün toplar Emrede buluşuyor* *Emre:* *Hocam ayıp oluyor ama ![]() * *Fatih Terim:* *Hakan soyun oyuna girecen* *Oğuz Hoca:* *Hakan yok hocam* *Fatih Terim:* *Nasıl yok !?* *Oğuz Hoca: **Teravihe gitmiş ![]() *Fatih Terim:* * ![]() *Fatih Terim:* *Yıldıray ısın* *Yıldıray:* *50 saattir ısınıyom ![]() *Fatih Terim: **Oğuz soyun oyuna girecen* *Oğuz Hoca:* *Hönk! Hocam ben futbolu bırakalı 8 sene oldu ![]() * *Fatih Terim:* *Valla mı len!* *Oğuz Hoca:* *Ulan tam bunadı bu* *Fatih Terim:* *O boynundaki ne evladım ?* *Hakan Şükür:* *At nalı hocam ![]() *Fatih Terim:* *Ayağına tak sen onu ayağına töbe töbe!*
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|