Yıllar Bu Güzelliği Sildi |
11-13-2008 | #1 |
GöKKuŞaĞı
|
Yıllar Bu Güzelliği SildiBeyazperdenin efsanevi isimlerinden Brit Ekland'ı Daily Mail gazetesinde yayınlanan son haliyle tanımak neredeyse imkansız Eski Bond kızlarından olan Ekland'ın ilerleyen yaşının görünümünü oldukça değiştirmesi dikkat çekti Oyuncu, geçtiğimiz yıllarda botoks yöntemine başvurmasıyla konuşulmuştu Kolajen enjeksiyonu ile daha genç görünmek isteyen, Ekland’ın yüzünün büyük deformasyona uğradığı gözlendi Geçirdiği estetik operasyonlardan pişman olduğunu söyleyen Ekland, 40 yaşından daha genç olan kişilerin estetik yaptırmaktan muhakkak kaçınması gerektiğini söyledi
11-13-2008 | #2 |
hayko26
|
Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildizaman herşeyi deiştiriyor sanırımpaylaşım için teşekkürler
11-14-2008 | #3 |
signum
|
Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildihic acimiyorum boylelerine rahat batiyo bu sigirlara |
Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildi |
11-20-2008 | #4 |
haticee
|
Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildiee ne demişler ne oldum dememeli ne olucam demeli=) (saçma oldu ama)
11-20-2008 | #5 |
selin789
|
Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildigerçekten ALLAHın verdigi seyi degiştiriyorlar bir anlamda bence hallerine sükretmeleri gerekiyor kendilerinden başkalarını görmüyorlar herhalde nice özürlü insanlarımız var neyse paylaşım için saol
11-20-2008 | #6 |
feraye
|
Cevap : Yıllar Bu Güzelliği SildiVALLA YAŞ 70 İŞ BİTMİŞ DERLER AMA ONLAR HALA BOTOKS PEŞİNDELER ANLAYAMADIM GİTTİ PARA ÇOK OLUNCA NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRIYORLAR:)
11-20-2008 | #7 |
|
Cevap : Yıllar Bu Güzelliği Sildiyıldan yıla insanlar ypranıo yha |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|