Annelik İçin İdeal Yaş... |
06-05-2008 | #1 |
su perisi
|
Annelik İçin İdeal Yaş...İlk çocuklarını ergenlik döneminde doğuran kadınlar, daha çok sağlık sorunu yaşıyor İngiliz Sağlık ve Sosyal Davranış dergisinde yayımlanan makaleye göre; 3 bin annenin sağlık sorunlarını ve ilk çocuklarını doğurdukları yaşı inceleyen bilim adamları, 'anne olmak için en ideal yaş 34' sonucuna vardı Araştırmada; ilk çocuğu doğurma yaşı 34'e yaklaştıkça, kadınların yaşadığı sağlık sorunlarının azaldığı belirlendi Araştırma ekibinden Prof John Mirowsky, 'İlk çocuğunu 34 yaşında doğuran bir kadın, her zaman ilk çocuğunu 18 yaşında doğuran bir kadından sağlık açısından 14 yaş daha gençtir' dedi |
Cevap : Annelik İçin İdeal Yaş... |
06-05-2008 | #2 |
|
Cevap : Annelik İçin İdeal Yaş...paylaşım için tşkler su perisi ama benim annem 29 yaşında 3 kardeşimi doğurdu artık ne kadar doğru buda onuda bilmiyorum:):):)(merak etmeyin 3kardeşiz zaten)işte şimdide kendide genç kızmış gibi bizimle beraber geziyor çocukları erken yaşda büyüttü tabi:):):) |
06-08-2008 | #3 |
jasmine
|
Cevap : Annelik İçin İdeal Yaş...o zaman ben 34 yaşı bekleyeyim:D emeğine sağlık su perisi
06-08-2008 | #4 |
suskun
|
Cevap : Annelik İçin İdeal Yaş...:)Emeğinize sağlık
11-19-2008 | #5 |
detay
|
Cevap : Annelik İçin İdeal Yaş...geç deilmi yaaaaaaa |
11-19-2008 | #6 |
Kim O
|
Cevap : Annelik İçin İdeal Yaş...18 yaşından önce yapmasınlar biraz olgun düşünmek lazım çocuğa bakabilmekte önemli doğurup ana olunmuyor |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|