Trabzon Hurmalı Kuplar

Eski 11-19-2008   #1
Berna

Trabzon Hurmalı Kuplar




Malzemeler:
  • 2 adet trabzon hurması, iyice olgun, yumuşak
  • 1 adet muz
  • 2 tatlı kaşığı bal
  • 2 avuç dövülmüş ceviz, hindistan cevizi, fındık, vb
Hazırlanması:
  1. 1 trabzon hurmasını yıkayıp dörde bölün İçini kaşıkla çıkarıp çatalla veya patates eziciyle ezip kupa doldurun
  2. Bir muzun yarısını dilimleyip hurmanın üzerini kapatacak şekilde dizin Bir kaşık balı üzerine gezdirin
  3. Üzerine cevizi serpiştirin Buzdolabında iyice soğutup servis yapın (Ben 15dk derin dondurucuda beklettim)
not:Bu malzemelerle sadece iki adet kup hazırlanıyor

afiyet olsun:38:38

__________________
Fani kalbimde ölümlü olarak kalacak olsan da; ölümsüz ruhumda ebedileşeceksin
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.