Kasklı Sapıktan Sok Savunma!

Eski 11-01-2008   #1
hayko26

Kasklı Sapıktan Sok Savunma!

Türkiye'yi dehşete düşüren sapık tenorun, İstanbul'da da 3 tecavüz olayının faili olduğu belirlendi Sapığın “Kadınlardan nefret ediyorum İktidarsızım diye benimle dalga geçiyorlar” dediği ortaya çıktıBaşkent Ankara'da son 6 ayda 10 kız çocuğuna tecavüz eden veya tacizde bulunan kasklı sapık Şahin Ö ile ilgili çarpıcı gelişme Sapık tenorla ilgili İstanbul'da yürütülen soruşturma da sonuç verdi İstanbul Devlet Opera ve Balesi tenorlarından Şahin Ö'nün, askerlik görevi öncesi yaşadığı İstanbul'da da 3 kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu adli tıp raporuyla kesinleşti
"İKTİDARSIZIM"

2006 yılında sapığın kurbanı olan mağdur MÖ, ifadesinde Şahin Ö'nun ruh sağlığına ilişkin bilgiler verdi Küçük kız “Kapının zili çalmıştı ‘Kim O?' diye seslendiğimde, Mehmet burada mı? diye sordu Kapıyı açmış bulunmuştum Kapıyı zorlayıp içeri girdi” dedi Şahin Ö'nün MÖ'ye saldırı sonrası, “Kadınlar penisim küçük diye alay ediyor Ben iktidarsızım” dediği de belirtildi

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com