![]() |
Tahammül Edemeyeceğin Büyüklükte.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Tahammül Edemeyeceğin Büyüklükte..Seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Ne bir heves bu ne de bir oyun öylece, dupduru seviyorum işte ![]() ![]() ![]() Kelimelerde basitçe ama kalbimde ağır görünüşte sıradan ama benliğimde çok farklı ![]() Her nefeste aynı ama kalbimin her vuruşunda en baştan seviyorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() Kimsenin göremediği derinlerde hiçbir sevda düşmanın ulaşamayacağı bir düş'te ![]() En büyük aşk masallarının tam ortasında odamın karanlığına doğan sabah güneşinde ![]() Her hangi bir yerde, her hangi bir zaman aralığında ![]() Seni bana hatırlatan bir şey olmasına gerek yok ki ![]() ![]() ![]() Her yaşadığımı hisssettiğim saniyede seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Hem minik bir bebeğin yüreğinin saflığıyla Hem yaralı bir ceylanın etrafa attığı ürkek bakışlarla ![]() Hem ucu yırtılmış bir fotoğrafın hüznüyle Hemde bütün evrenin büyüleyiciliğiyle ![]() ![]() ![]() Seviyorum seni ![]() ![]() ![]() Hemde tahmin edebileceğin kadar değil Tahammül edemeyeceğin büyüklükle ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|