![]() |
Gözyaşları |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Gözyaşları![]() Ne çok şey anlatır gözyaşları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanoğlu bi garip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bazen gözpınarlarından aşağı süzülemez gözyaşları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlamak zayıflık mı? Neden ağlamamız gereken anlarda; yumruklarımızı, tırnaklarımız avuçlarımızı kanatıncaya kadar sıkar, boğazımızdaki düğümleri yutkunarak gidermeye çalışırız? Neden kaçırırız buğulanan gözlerimizi başkalarından? Bakın ağlıyorum işte! Utanmıyorum kimseden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorum dostlarımın vefasızlığı için Ağlıyorum Yaradana vefasızlığım için Ağlıyorum özlediklerim için Ağlıyorum özleyip de kavuşamadıklarım için Ağlıyorum içimi acıtan kalp kırıklıklarım için Ağlıyorum istemeden de olsa kalbini kırdıklarım için Ağlıyorum unutulmaması gerekenleri unuttuğum için Ağlıyorum Rabbime hayırlı kul olamadığım için Ağlıyorum yaklaştıkça uzaklaştıklarıma Ağlıyorum tanıdıkça çirkinleşenlere Ağlıyorum kıymetini bilemediklerime Ağlıyorum sevsem de yüz bulamadıklarıma Ağlıyorum ziyan olan yıllarıma Ağlıyorum bir ömür ağlayamadıklarıma ![]() ![]() GÖZYAŞLARIM BU GECE BİTER Mİ? RUHUMDAKİ KİRLERİ YIKAMAYA YETER Mİ? KALBİME GÜN DOĞAR MI BU SABAH ACEP? YOKSA,BÖYLE GELMİŞ YİNE BÖYLE GİDER Mİ? DUYAR MISIN GÖZYAŞLARIMIN SESİNİ YA RAB? BU YAŞLAR GÜNAHLARIMIN DİYETİNİ ÖDER Mİ? ![]()
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|