Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görmüş, muhammedi, rüyasında, sav

Rüyasında Hz. Muhammed'i (Sav) Görmüş

Eski 10-10-2008   #1
Şengül Şirin
Icontr

Rüyasında Hz. Muhammed'i (Sav) Görmüş

Şehit Çavuş Aygör, rüyasında Hz Muhammed'i (sav) görmüşTerör örgütünün, Hakkari Şemdinli'deki Aktütün Jandarma Sınır Birliği'ne yönelik gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Kırıkkaleli Uzman Çavuş Hasan Aygör'ün, "rüyasında gördüğü Hz Muhammed (sav)'in başını okşadığını" söylediği belirtildi
Yaklaşık bir ay önce annesi Gülten Aygör'ün cenaze törenine katılan şehit Hasan Aygör'ün, yanında bulunan arkadaşlarına ''Cenazeye gelmeden bir gün önce Efendimizi (sav) rüyamda gördüm Ben oturuyordum Yanıma gelerek başımı ve saçlarımı okşadı Ardından da bana tebessüm ederek ayrıldı Uyandığım zaman içime bir huzur doğdu Şehit olacağımı hissetmeye başladım'' dediği öğrenildi Şehit Aygör'ün, annesinin cenazesinde arkadaşlarına, görev yaptığı Aktütün Karakolu hakkında da şu bilgileri aktardığı kaydedildi: "Karakol çok eski, arkadaşlarımla birlikte her çatışmada karakolun yıkılmasından korkuyoruz Bazı arkadaşlarımız çadırlarda kalıyor Buna rağmen hepimiz şehit olmak için can atıyoruz" (CİHAN)

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Rüyasında Hz. Muhammed'i (Sav) Görmüş

Eski 10-10-2008   #2
bonsoir

Mekanları zaten cennet onlarınAllah (cc) katında rızıklandırılıyorlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-18-2008   #3
önder uçar

nur içinde yatsınlarama bilsinlerki kanları yerde kalmayacak,intikamları kat ve kat alınacaktır

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com