Türkçüyüm Çünkü |
10-11-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Türkçüyüm ÇünküTÜRKÇÜYÜM çünkü; diğerleri putlara taparken benim atalarım Tanrı’nın varlığını-birliğini kitap ve peygamber gelmeden biliyorlardı TÜRKÇÜYÜM çünkü; bütün dünyanın kullandığı onluk askeri sistemini ilk defa milattan önce benim atalarım var etti TÜRKÇÜYÜM çünkü; kırk kişiyle milyonluk sarayı basanlarla aynı kanı taşıyorum TÜRKÇÜYÜM çünkü; 50000 kişilik orduyla 200000 kişilik orduyu yenebilecek cesarete sahip bir ırktan geliyorum TÜRKÇÜYÜM çünkü; vatan toprağına düşman ayak basmasın diye 270 kiloluk top mermisini tek başına omuzlayacak yüreğe ve bileğe sahip bir yiğidin ulusundanım TÜRKÇÜYÜM çünkü; ezelden beri hür yaşadım , kıyamete kadar hür yaşayacak bir ırktan geliyorum BİZLER BÖLE BİR MİLLETİN TORUNLARIYIZ İŞTE BİZ BAĞIMSIZLIK ANLAYISI İÇİNDEYİZ KİMSENİN KÖLESİ OLAMAYIZ BUNU HERKES BİR GÜN ANLAYACAK TÜRKÇÜYÜM çünkü; 72 millete boyun eğdirmişim TÜRKÇÜYÜM çünkü; dünya üzerinde yedi ayrı bağımsız devlet kurma dirayetine sahip olan ırk benim ırkım TÜRKÇÜYÜM çünkü; hayatımın zor günlerimde beni ayakta tutan ırkımın ve atalarımın gücünü damarlarımda hissetmemdi TÜRKÇÜYÜM çünkü; atalarım çağlar açıp çağlar kapamış TÜRKÇÜYÜM çünkü; ALPERTUNGA,TANRIKUT METE,ÇİÇİ YABGU,TANRI'NIN KIRBACI ATTİLA, BUMİN KAAN,İSTEMİ YABGU, KÜRŞAD,KÜLTEGİN, BİLGE KAAN,TONYUKUK,ÇAĞRI BEĞ,TUĞRUL BEĞ,ALPARSLAN,ÇİNGİZ KAAN, HÜLAGÜ HAN,KILIÇARSLAN,OSMAN BEĞ,AKSAK TEMİR BEĞ,FATİH SULTAN MEHMET HAN, YAVUZ SULTAN SELİM HAN,,MUSTAFA KEMAL ATATÜRK sayfalara sığmayacak kadar çok sayıda kahraman Atalarım var
|