Edepsiz Başkan

Eski 10-09-2008   #1
cansel
Ico21

Edepsiz Başkan

Edepsiz Başkan'ın fıkrası

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, Atatürk'le ilgili 'şekerli kahve' fıkrası anlatıp "Şekerli kahveyi ieler içer' diyen Mimarsinan Beldesi Belediye Başkanı AKP'li Cuma Bozgeyik hakkında soruşturma başlattı

Bozgeyik'in 19 Mayıs 2005 tarihinde bir otobüsle Yunanistan'ın Kalikratya bölgesine kültür seyahati sırasında yaşanan olayda, Atatürk'e çirkin hakaretlerin bulunduğu görüntü, önceki gece STAR TV ana haber bülteninde yayımlandı

Bozgeyik, kahkahalar atarak şu fıkrayı anlattı:

"Bir efe var, müthiş Atatürk hayranı Atatürk deyince hemen ayağa zıplıyor, şöyle oluyor, böyle oluyor falan İri yarı, palabıyıklı, dev gibi bir adam hayal ediyormuş Şimdi gün oluyor, harman oluyor, Atatürk'ün yolu Aydın'a düşüyor, Kuşadası'na Efe'nin de istasyon meydanında çayhanesi var Atatürk trenden iniyor, kısa boylu bir adam Bıyık mıyık da yok Efe bir yıkılmış, 'Olsun sesi gürdür' diyor Atatürk bir konuşmuş, sesi cılız Efe bir kez daha yıkılmış 'Ne içersiniz?' diyor Sayın paşam 'kahve' diyor 'Nasıl olsun?' 'Şekerli olsun' diyor 'Yapma be paşam diyor, bunu da mı yapacaksın bana' diyor"

Bozgeyik, fıkrayı anlatırken kahkahalara boğuluyor, ancak fıkranın tam anlaşılmaması üzerine açıklama gereği duyarak, "Efendim özür dilerim, o yörede şekerli kahveyi affedersiniz, ieler içermiş" diyor, bunun üzerine beraberindeki partililer de kahkahalarla gülüyor Bozgeyik, önceki gün yaptığı açıklamada, "Atatürk'e olan saygı, sevgi ve bağlılığımı birçok kez ifade ettim, yine ediyorum" diye konuştu

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Edepsiz Başkan

Eski 10-09-2008   #2
VANDETTA

Cansel konu dışı bir fikir olabileceğini düşündüğüm bir sorum olacak sana;

'Kız gibi bir meclis oluşturmalıyız' sözü hakkında şahsi fikirlerinizi alabilirmiyim?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-09-2008   #3
sudenaz

cansel muhalaefet olmak senin açından baya güzel galiba yoksa bu kadar ısrarcı olmazdın bu konular hakkında
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com