![]() |
'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında' |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'İÜ Rektörü Prof ![]() ![]() İSTANBUL Üniversitesi’nin yeni akademik yılı, üniversitenin Fen Fakültesi’nde düzenlenen törenle başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * EĞİTİM SORUNU: Bugün Türkiye’nin gündeminde bir eğitim sorunu bulunmamaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() * LAİKLİĞE BAKIŞ: Laiklik, alternatifi olmayan bir düşünce ve davranış modelidir ![]() ![]() ![]() * REKTÖR SEÇİMLERİ: YÖK Genel Kurulu’na bir yıl önce hükümet tarafından atanan bir üyenin, (Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Bu kürsüde politika yaptırmam’ TÖrenden sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Prof ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında' |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'LAİKLİĞE BAKIŞ: Laiklik, alternatifi olmayan bir düşünce ve davranış modelidir ![]() ![]() ![]() Sadece gülüyorum :sm_biggrin:
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'Gülmeye gerek yok ki gerçekler çok acı bencede eğitimin siyasete karışmaması şart :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
merve16
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'karıştıranlara söyle onu o zaman hem siyaset yaparlar hem de eğitimle karıştırlımamalı derler ben ona güldüm zaten |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'neden o zmn insanalr dinini tam yaşamak istediğinde siyasi araçdir bu diye gösteriyorlar? bi kerede muhalefet olma cansel=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'Dini yaşatmaktan kastınız nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'yorumlayıp uzatmak istemiyorum neyi kasteddiğimi iyi biliyorsun çünkü ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'Peki akpnin karşısında olmak dinin karşısında olmak mıdır? Dinin savunucusu akp mi? Eğer birkaçtane insana kaldıysa bu görev :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'biz öyle birşey demiyoruz siz öyle lanse ediyorsunuz uzatmak istemiyorum mehmet mücadeleden kastım buydu durmuycağını biliyorum senin çünkü=) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
merve16
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'her neyse arkadaşlar bu konuyu fazla uzatmayalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'Durmak bize yakışmaz özgür bir ülkede özgür fikirlere dur demek anlamsız,manasız,mantıksız BENCE =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() Cevap : 'Bu Üniversite AKP'nin Karşısında'BENCEDE uzatmayalım=) deniz gezmiş konuştu gibi geldi bir an=) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|