Gülümse |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
GülümseGönlümün GÜL´ü" GÜLLER Diyarindan Selam olsun GÜL´e Sevdalilara Kolay değil belki, ama imkansızda değil ![]() Hangi küskünlük bitmemiş, hangi dostluk başlamış ha ! Yüreğin senin elinde dostum İnsanları değiştiremezsin, ancak onlara olan düşüncelerini değiştirebilirsin![]() Herkesi olduğu gibi kabul et, sen de olması gerektiğince ol İnancınınkazanmasını , ondan uzaklaşarak elde etme saçmalığından kurtul ![]() Hatırla, İYİLİĞİN HALLEDEMEDİĞİNİ KÖTÜLÜK HİÇ HALLEDEMEZ Kİ Yüreğine de kaydet bunu![]() ÜCRETSİZ BİLETTİR TEBESSÜM YÜREK YOLCULUĞUNDA ![]() Sevgiye davet çıkar sen de hadi Kanaat getir, olumsuzlukları eriteceğine![]() Geçmişe üzülme Yaptığın hatalardan ders aldıysan, mutlu edebildiysen eğer;bugünü bugünle yaşa Fakat biraz dur![]() Hayatına deneyimler eklemen için şart değil yanlışlardan geçmen ![]() Başkalarının edindikleri doğruları yerleştir zihnine Ölümün ne zamangeleceğini bilmediğinden, yolu uzatıp kaderini zorlama Güzellikleri de bizzat kendin uygula![]() Savrulma sakın Bak BATSA DA GÜNEŞ, BIKMAMIŞTIR DOĞMAKTAN SONUNDA TOPRAKOLSA DA CANLI, YORULMAMIŞTIR NEFES ALMAKTAN ![]() Dostum, bedelsiz değildir ki mutluluklar unutma O bedellerle olmanınneresi zarar de, yorulma Dertlere de yenilme hiç, galiptir iyiliklersen ilerledikçe ![]() Sonra benim varlığıyla mutluluk duyduğum güzel dostum Bir martınınyanında yer al Gökyüzü meskenin olsun senin de Kat kendini maviye,hayran bakışları çek üzerine Özgürlüğü uçuşlarınla anlat Hem , kırıkolsaydı kanadın ne önemi kalırdı ki genişliği dünyanın ![]() Kaldır başını ve eğilme, sakın güçsüzce Dipsizse de karanlık, daliçeri ![]() ![]() Öyle bir dal ki; sen değil o korksun![]() Ne çıkar deme, bir nurda senden olsun ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() Fakat cenneti kazanmışçasına değil, doğduğun güzel fıtrat için![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() ![]() O' nun ümmetlerinden biri olarak yaşadığın için![]() ![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() Duyduğun ezan sesi, kıblen KABE olduğu için![]() ![]() GÜLÜMSE ![]() ![]() Öldüğünde Azrail' le buluşup, RABB' ine kavuşacağın an için![]() HİÇ DEĞİLSE TATLI İNSAN, RAZI OLDUĞUN ALLAH ' ın rızası için gülümser misin? |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|